Skip to content
Invalleerkracht Hilversum
DIT IS WIJS uit Hilversum zoekt een Invalleerkracht Hilversum per 2020-12-08
Invalleerkracht Hilversum

Functie omschrijving

Voor meerdere scholen in Hilversum zijn wij op zoek naar leerkrachten die losse dagen willen invallen. Wil jij bijdragen aan een oplossing voor het lerarentekort en de vele ziekmeldingen wegens covit-19. Laten we onze krachten bundelen en er samen voor zorgen dat er geen klas meer naar huis gestuurd wordt!
Ben jij leerkracht en help jij graag de school en de leerlingen uit de brand? Jij als invalkracht geeft aan welke dagen je wilt werken: werk jij de ene week graag drie dagen en de volgende week liever één dag, dan is dit geen probleem. Jij geeft online jouw beschikbaarheid bij ons aan.
Ook geef jij jouw voorkeuren aan voor het type onderwijs, de school en groep. Of je nu graag voor groep 5 staat en de kinderen meeneemt met jouw verhalen over de Romeinse tijd, het liefst voor de kleuterklas staat en de leukste leerzame activiteiten bedenkt of uitdaging ziet in de bovenbouw, wij vinden de klas die het beste bij jou past! Als duizendpoot invallen op alle groepen? Ook dat is mogelijk!

Functie eisen

Je bent in het bezit van een pabodiploma;

Je beschikt over een goede dosis enthousiasme;

Je kunt zelfstandig werken en denkt in mogelijkheden;

Je hebt (recente) relevante ervaring in het basisonderwijs;

Je zorgt op een positieve manier voor rust in de klas;
·
Je bent flexibel.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt van ons een online agenda waar jij zelf jou dagen kunt aangeven, hier kun je in aangeven parttime of fulltime te willen werken. Daarnaast geven wij online trainingen die jij kunt bijwonen. Uiteraard hoort bij deze baan een passend salaris. Je krijgt van ons een tijdelijk contract, deze kun in de toekomst omgezet worden naar een vast contract. We zijn opzoek naar leerkrachten voor Hilversum maar ben je meer geïnteresseerd in vacatures in Amsterdam, Utrecht of Almere dan vertel ik jou hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Plaats

Hilversum

Provincie

Noord-Holland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2020-12-08

Salarisschaal

3000

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs