Skip to content
Invaller Flexpool
De Kleine Prins zoekt invalleerkrachten en invalassistenten voor haar Flexpool
Invaller Flexpool

Functie omschrijving

De Kleine Prins zoekt voor haar scholen voor primair en voortgezet specialistisch onderwijs in Hilversum en Utrecht medewerkers voor haar Flexpool. Ben jij degene die we zoeken voor deze afwisselende en uitdagende functie?

De Kleine Prins Flexpool
Je werkt als invaller op scholen van De Kleine Prins op de dagen waarop jij je beschikbaarheid aangeeft. Je start met meedraaien op de scholen in de verschillende afdelingen. Onze werkwijzen worden toegelicht en je maakt kennis met collega’s. Samen met jou bekijken we welke afdelingen jouw interesse hebben en waar jouw inzet nodig is. Je hebt een vast aanspreekpunt binnen De Kleine Prins en krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan studiedagen en intervisie om jezelf nog beter te bekwamen.
 
Je krijgt een tijdelijke bestuursaanstelling (leraar L11 CAO-PO, assistent schaal 4). Gedurende het jaar vinden er regelmatig gesprekken plaats ter afstemming en evaluatie. Indien de mogelijkheid zich voordoet om in een vaste groep te gaan werken dan leggen we je deze keuze voor. Op dagen waarop je geen vervangingswerkzaamheden hebt, zorgen we voor een zinvolle besteding van je dag.
 
We geven je de kans om kennis te maken met onze scholen en doelgroep om samen mogelijkheden te creëren voor leerlingen met extra onderwijsbehoeften. Ons onderwijs is passend, praktisch en actief. Je hebt een veelzijdige baan waarbij er steeds gevraagd wordt om professioneel, inventief en met humor te handelen. Geen dag is hetzelfde, je blijft jezelf ontwikkelen en er zijn uitdagingen genoeg!

Leraar
Je werkt nauw samen met een multidisciplinair team. Je voelt goed aan wat er  speelt en kunt daarbij aandacht, structuur  en duidelijkheid bieden. Je geeft vorm aan opbrengstgericht werken en geeft inhoud aan de afspraken die gemaakt zijn in het
ontwikkelingsperspectiefplan (OPP) van de leerlingen. Je bent in staat te reflecteren op je eigen werk en bent een teamplayer met een zelfstandige werkhouding. Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau met een onderwijsbevoegdheid of opleiding tot
Begeleider C.
 
Klassenassistent
Je werkt nauw samen met een multidisciplinair team. Samen met de leraar geef je vorm aan het onderwijs aan onze doelgroep. Je werkt afwisselend met groepjes en met individuele leerlingen. Je voert verzorgingstaken uit en indien mogelijk verpleegkundige handelingen. Je draagt ideeën aan en levert een positieve bijdrage, met name bij de verzorging van leerlingen. Je bent in staat te reflecteren op je eigen werk  en bent een teamplayer met een zelfstandige werkhouding. Jij hebt MBO+ werk- en  denkniveau met een relevante opleiding.
 

Functie eisen

Jij bent
 • daadkrachtig
 • zelfstandig
 • inventief
 • pro-actief
 • flexibel
 • toegankelijk
 • breed inzetbaar
 • prettig om mee samen te werken
Leraar
 • Lesbevoegdheid, PABO of relevante opleiding of opleiding tot Begeleider C
 • Werkervaring in primair of voortgezet onderwijs
Klassenassistent:
 • Opleiding tot klassenassisten of andere relevante opeiding
 • Werkervaring in primair of voortgezet onderwijs

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een tijdelijke bestuursaanstelling:
Leraar L11 CAO-PO
Klassenassistent schaal 4 CAO PO

Plaats

Bilthoven

Provincie

Utrecht

Wergever

De Kleine Prins

Plaatsingsdatum

06-01-2021

Ingangsdatum

Zo spoedig mogelijk

Sluitingsdatum

28-02-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

0,4 - 1,0

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Docent SO

Sector

Speciaal (basis) onderwijs