Skip to content
Kinder- en Jeugdtherapeut
Stichting Koninklijke Auris Groep uit Rotterdam zoekt een Kinder- en Jeugdtherapeut per 25-01-2021
Kinder- en Jeugdtherapeut

Functie omschrijving

Waar ga je werken

Binnen Auris Zorg wordt zorg geboden aan kinderen en jongeren met een ernstige taalontwikkelingsstoornis (TOS) of een auditieve beperking. Auris Zorg regio Zuid is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep, de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Voor meer informatie kun je kijken op onze website.


Wat ga je doen

Zet jij kinderen in hun kracht? Als Kinder- Jeugdtherapeut ben jij werkzaam als ambulant behandelaar met de taak ‘Krachttraining’. Dit is een oplossingsgerichte, competentiegerichte en individueel aangeboden behandeling voor kinderen en jongeren die vanuit hun taalontwikkelingsstoornis of auditieve beperking sociaal-emotionele problemen ontwikkelen.


Als therapeut ben jij verantwoordelijk voor het bieden van behandeling bij sociaal-emotionele problematiek bij kinderen met een TOS en/ of een auditieve beperking. Jij zoekt actief de samenwerking op met Auris scholen en andere disciplines en kijkt samen met collega’s, ouders en het steunsysteem naar de beste behandeling voor elke cliënt. Jij stelt behandelplannen op en zorgt voor duidelijke evaluatieverslagen. Jij zit alles in het werk, zodat jouw cliënten het beste uit zichzelf kunnen halen!


Wij zijn op zoek naar een Kinder- en jeugdtherapeut voor Voor 8 tot 12 uur per week voor de regio Zuid. De werkdagen zijn in overleg. Onze voorkeur gaat uit naar een vaste dag op dinsdag.


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou;

 • een zelfstandige, leuke baan met ruimte voor initiatieven in een zich ontwikkelende en lerende organisatie
 • een inspirerende werkomgeving
 • goede scholingsmogelijkheden
 • mogelijkheid voor deelname aan (interne) leergemeenschappen
 • een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 55, maximaal €4.082,- bruto per maand, afhankelijk van jouw werkervaring en opleiding
 • aansluiting bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • een tijdelijk dienstverband vooralsnog voor de periode van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband

Functie eisen

Wie ben jij

Jij ben betrokken bij jouw cliënten en kunt genieten van hun vorderingen. Daarnaast neem jij mee;

 • Een diploma integratieve kinder- en jeugdtherapie, of vergelijkbare therapeutische opleiding op minimaal HBO+ niveau.
 • vaardigheid om oplossingsgericht te ondersteunen vanuit de unieke, positieve eigenschappen en eigen oplossingen van de cliënt
 • goede communicatieve vaardigheden
 • zelfstandig en in teamverband kunnen functioneren
 • een grote mate van flexibiliteit
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • vaardigheid om vanuit een therapeutische relatie te werken met de cliënt
 • een systeemgerichte benadering, waarbij oog is voor de samenhang en integraal aanbod
 • vaardigheid om vanuit integratieve benadering en verschillende verklaringsmodellen kindgericht de hulpvraag op te pakken en passende interventies te doen
 • actieve deelname aan het IDO op dinsdag in Goes


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren. Dit kan tot en met 10  februari 2021. De gesprekken worden op een later moment gepland.  Als je inhoudelijke vragen hebt, kun je die stellen aan Bianca de Klerk, Teamleider Zorg, regio Zuid, via b.d.klerk@auris.nl. 


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIE PROCEDURE:

In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden, indien mogelijk, plaats op locatie of anders via anders via Zoom.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Stichting Koninklijke Auris Groep

Plaatsingsdatum

25-01-2021

Ingangsdatum

25-01-2021

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Speciaal (basis) onderwijs