Skip to content
Kleuterleerkracht
Vacature Groepsleerkracht Kleuters
Kleuterleerkracht

Functie omschrijvingBen jij die warme juf of meester die zich ontfermt over het kostbaarste bezit van onze ouders en wil jij deel uitmaken van onze SHON familie? Dan zoeken wij jou!
Stichting Hindoe Onderwijs Nederland is per direct voor onze locatie Shri Krishna school in Utrecht op zoek naar een gepassioneerde, enthousiaste en liefdevolle groepsleerkracht voor de kleutergroep voor 0,4 fte


Wie zijn wij?
Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) is een onderwijsstichting met vijf basisscholen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Almere en Utrecht. Wij bieden leer -en werkplezier in een vreedzame, verrijkende en uitdagende leer -en werkomgeving. Het onderwijs op onze scholen verschilt niet van andere basisscholen in Nederland. Echter zijn onze normen en waarden gebaseerd op de universele waarden vanuit de hindoe-filosofie. Respect voor elkaar, vreedzaam en dienstbaarheid zijn voorbeelden van waarden die wij onderschrijven en delen. Iedereen is welkom op onze scholen.


 

Functie eisen

Wie ben jij?
Jij bent in het bezit van een diploma Leerkracht Basisonderwijs PO, of een pedagogisch didactisch getuigschrift. Je biedt de kinderen een goed pedagogisch klimaat en gaat uitdagingen niet uit de weg. Je bent didactisch ijzersterk en kan goed omgaan met verschillende niveaus binnen de klas. Je bent goed thuis in de digitale lesomgeving, het werken in de cloud en lesgeven met het gebruik van chromebooks. Je onderschrijft en/of bent gei╠łnteresseerd in de hindoe normen en waarden.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een salaris conform de CAO Po en hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; zoals een aantrekkelijke cafetariaregeling en professionaliseringmogelijkheden. Wij zetten in op een leven lang leren en zijn bereid extra te investeren in de ontwikkeling van ons personeel.

Plaats

Utrecht

Provincie

Utrecht

Wergever

Shri Krishna school

Plaatsingsdatum

03-02-2021

Ingangsdatum

z.s.m.

Sluitingsdatum

31-03-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,4

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

CAO PO

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs