Skip to content
Leerkracht bovenbouw – regio Alphen aan de Rijn
DIT IS WIJS uit Alphen aan den Rijn zoekt een Leerkracht bovenbouw – regio Alphen aan de Rijn per 2020-12-17
Leerkracht bovenbouw – regio Alphen aan de Rijn

Functie omschrijving

Ben jij als leerkracht basisonderwijs op zoek naar een nieuwe en fijne werkplek voor 5 dagen per week? Waarbij je als docent je leerlingen niet alleen kennis en vaardigheden laat opdoen, maar ook dat je ze leert hoe je het beste kunt leren en hoe je plezier in leren krijgt en houdt? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor meerdere onderwijsinstellingen in de regio Alphen aan de Rijn zijn wij namelijk op zoek naar een leerkracht voor de bovenbouw!
Jij bent een leerkracht met je eigen motivatie en drijfveren. Laat ons met die factoren als uitgangspunt jouw droombaan zoeken. Niks is te gek voor ons, jij bepaalt! Wat vind jij belangrijk? Op wat voor school wil je werken? Wat voor sfeer moet er zijn en hoe ziet jouw ideale team er uit? Door onze jarenlange ervaring en goede band met de scholen weten wij precies op welke school wij jou kunnen voorstellen. Hierdoor zijn de mogelijkheden breed. Fulltime, parttime, onder- of bovenbouw, bij jou in de buurt of juist aan de andere kant van de stad; wij gaan samen zoeken naar jouw perfecte baan.

Functie eisen

Ben jij een bevoegd docent en ben jij per direct beschikbaar voor een tijdelijk fulltime dienstverband tot het eind van het schooljaar? En ben je woonachtig in Alphen aan de Rijn of in de omgeving? Laten we dan snel een digitale bak koffie drinken!

Arbeidsvoorwaarden

DIT IS WIJS biedt jou contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat DIT IS WIJS fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

– Salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
– Een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
– Professionele begeleiding en coaching;
– Minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Solliciteer snel en wie weet begin jij 2021 aan een nieuwe uitdaging op een leuke basisschool!

Plaats

Alphen aan den Rijn

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2020-12-17

Dienstverband

Vast

Salarisschaal

3000

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs