Skip to content
Leerkracht fulltime/parttime
DIT IS WIJS uit Rotterdam zoekt een Leerkracht fulltime/parttime per 2020-12-09
Leerkracht fulltime/parttime

Functie omschrijving

Hoi leerkracht! Ik ben Maaike, recruiter bij DIT IS WIJS en ik wil met jou kennismaken. Verschillende scholen staan te springen om een nieuwe collega. Hierdoor krijg jij de kans om te proeven aan al het moois wat onze scholen te bieden hebben. Heb ik de perfecte school voor je gevonden? Mooi, dan heb ik mijn werk goed gedaan. We geloven er in dat als jij op je plek zit, de kinderen hier alleen maar baat bij hebben!
Het basisonderwijs is wat mij betreft één van de meest diverse sectoren om in te werken. De verschillende scholen met elk zijn eigen identiteit en leerlingen maken hen uniek. Net zo uniek als jij! Jij bent een leerkracht met je eigen motivatie en drijfveren. Laat ons met die factoren als uitgangspunt jouw droombaan zoeken. Niks is te gek voor ons, jij bepaalt! Wat vind jij belangrijk? Op wat voor school wil je werken? Wat voor sfeer moet er zijn en hoe ziet jouw ideale team er uit? Door onze jarenlange ervaring en goede band met de scholen weten wij precies op welke school wij jou kunnen voorstellen.
Hierdoor zijn de mogelijkheden breed. Fulltime, parttime, onder- of bovenbouw, bij jou in de buurt of juist aan de andere kant van de stad; wij gaan samen zoeken naar jouw perfecte baan.

Functie eisen

Jouw pabodiploma heb je op zak, pas net of al een tijdje. Je bent op zoek naar de perfecte baan, maar je weet eigenlijk niet zo goed hoe die perfecte baan er dan voor jou uitziet. Werken in de Randstad (Rotterdam, Den Haag, Amsterdam of Utrecht) is een pré maar zeker geen vereiste. Jij begrijpt als geen ander hoe leuk het onderwijs is en weet ons omver te blazen met jouw visie. Je staat in de startblokken en bent nieuwsgierig. Je gaat geen uitdaging uit de weg, maar altijd met een glimlach.
Alsof we een spiegel voorhouden? Bel of app me dan op 0653914419 of mail naar maaike@ditiswijs.nl

Arbeidsvoorwaarden

De kans om op verschillende scholen werkzaam te zijn, bijvoorbeeld in Rotterdam, Den Haag of Amsterdam;
Flexibiliteit in dagen, groepen en scholen;
Doorgroeimogelijkheden binnen DIT IS WIJS;
Een salaris tussen de €2678,- (starter) en €4113,- (ervaren) op basis van een fulltime werkweek;
De mogelijkheid om cursussen te volgen via de Academy;
Een coach die jou begeleidt wanneer je daar behoefte aan hebt.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2020-12-09

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

2678-4113

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Basisonderwijs