Skip to content
Leerkracht groep 2
DIT IS WIJS uit Rotterdam zoekt een Leerkracht groep 2 per 2021-02-05
Leerkracht groep 2

Functie omschrijving

Voor een super leuke basisschool in Delft zijn wij ter vervanging op zoek naar een kleuterjuf of meester. Het gaat om fulltime dienstverband maar ben je parttime beschikbaar dan is dit ook bespreekbaar. Ben je per direct beschikbaar tot het einde van het schooljaar? Een vast contract behoort tot de mogelijkheden! Solliciteer dan direct want deze kleuters kijken naar je uit!
Het gaat om een Rooms-katholieke reguliere basisschool waar iedereen welkom is ongeacht je godsdienstige of culturele achtergrond. Op deze school is Nederlands de schooltaal alleen onderschrijven zij het belang van meertaligheid voor de toekomst van het kind, daarom bieden zij alle leerjaren Engels als extra taal aan. Het leren van een wereldtaal als Engels zal elk kind zijn mogelijkheden later alleen maar vergroten. Ook werken zij hier vanaf groep 3 met het digitale leermiddel Snappet met behulp van hun persoonlijke tablet kunnen de kinderen zo hun lessen op hun eigen niveau en snelheid verwerken en kan er zo goed gekeken worden wat elk kind individueel nodig heeft .Deze school is van mening dat kinderen het beste leren wanneer dit dicht bij hun persoonlijke interesses en ervaringen ligt ,daarom hebben de leerlingen op deze school zeggenschap in wat zij op school doen en leren!

Functie eisen

Ga jij graag met de kleuters aan de slag? Krijg jij energie om ze bij de hand te nemen en te begeleiden naar de volgende stap? Heb je je pabo diploma op zak en woon je in de regio Delft? Je wilt fulltime aan de slag maar een dag minder is ook bespreekbaar. Gaat dit over jou? Bel of app mij op 0622388686 of mail naar monika@ditiswijs.nl en we spreken elkaar snel tijdens een digitale kop koffie.

Arbeidsvoorwaarden

De de leukste werkgever van Nederland;
Arbeidsvoorwaarden conform primair onderwijs;
Een mogelijkheid tot een contract met urengarantie zodat je ook na de zomervakantie meteen weer aan de slag kunt!
Uiteraard een vaste contactpersoon waar je met al je vragen terecht kunt en een mogelijkheid om kosteloos coaching en trainingen te volgen.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

05-02-2021

Ingangsdatum

2021-02-05

Beschikbaarheid

fulltime

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

2700-3400

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs