Skip to content
Leerkracht groep 4 Den Haag
DIT IS WIJS uit 's-Gravenhage zoekt een Leerkracht groep 4 Den Haag per 2021-02-04
Leerkracht groep 4  Den Haag

Functie omschrijving

Voor een montessorischool in Den Haag zijn wij ter vervanging op zoek naar een juf of meester middenbouw. Het gaat om een dienstverband van 17 uur per week tot einde schooljaar. Lijkt het je leuk om te werken op een mooie, nieuwe school en onderdeel zijn van een jong team? Solliciteer dan snel want deze vacature is echt de moeite waard.
Het gaat om montessori onderwijs maar deze wordt op geheel eigenwijze ingevuld. Draai jij je hand niet om voor een groep van 32 leerlingen maar je ziet dit als een uitdaging! Ben jij die juf of meester die blij wordt als jij kan bijdragen om kinderen te leren met maken van keuzes en het leren van omgaan met verantwoordelijkheid

Functie eisen

Je bent in het bezit van je pabodiploma;
Je hebt ervaring en/of affiniteit met de middenbouw;
Je bent didactisch en pedagogisch aantoonbaar onderlegd;
Je bent woonachtig in Den Haag of bent bereid hierheen te reizen;
Je bent parttime beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

DIT IS WIJS biedt gratis trainingen en workshops zodat jij je optimaal kunt blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional. Ook krijg je een persoonlijke coach die stand-by staat om jou te helpen en te voorzien van tips & tricks. Je ontvangt salaris conform de cao van het primair onderwijs op basis van leeftijd en ervaring. Daarnaast kun je op basis van invalwerk ook middels een vast contract via DIT IS WIJS werken en ontvang je reiskostenvergoeding.

Plaats

's-Gravenhage

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2021-02-04

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

2700-4000

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs