Skip to content
Leerkracht groep 8
OBS Dakpark uit Rotterdam zoekt een Leerkracht groep 8 per
Leerkracht groep 8

Functie omschrijving

Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder OBS Darkpark.

Obs Dakpark heeft een lange historie in Bospolder-Tussendijken. De school heeft verschillende namen gehad. De school is gelegen aan de voet van het Dakpark en ontleent haar naam aan dit groene park. Het verborgen geheim van onze school is het grote binnenterrein. Wij hebben een geweldige binnentuin/speelplaats, waar kinderen naar hartenlust veilig kunnen spelen en ravotten.

Ons enthousiaste team is per maart/april op zoek naar een ervaren leerkracht voor groep 8.

Wat kan je van OBS Dakpark verwachten?

Ons verhaal vormt de basis van jouw visie. De leerlingen die nu op school zitten zijn de burgers van morgen. Betrokkenheid, burgerschap en verantwoordelijkheid zijn daarbij essentiële pijlers. Door leerlingen te leren hoe belangrijk je leefomgeving is en dat je daar ook (zelf en samen) invloed op uit kunt oefenen kunnen zij zelf de regie over hun toekomst hebben en deze beïnvloeden. Wij willen de komende jaren een “groene” school worden en onze leerlingen leren wat duurzaamheid is, wat klimaatverandering betekent, wat schone energie is en wat energiebesparing voor ons en onze omgeving kan doen. We helpen leerlingen om verantwoordelijke, zelfredzame en bewuste burgers te worden.

Maar er is meer:
  • Je bent 4 of 5 dagen beschikbaar;
  • Van maart/april tot en met 31 juli, daarna optie om te verlengen;
  • Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Ondersteuning in kennis en ervaring;
  • De kans om mee te bouwen aan een groene school;
  • Ruimte om jezelf als leerkracht verder te ontwikkelen;
  • Pedagogisch en didactisch schoolbreed zoveel mogelijk eenzelfde aanpak.
  • Een rustige en prettige werksfeer voor leerling en leerkracht.

Wat we van jou verwachten

Bijdragen aan de talentontwikkeling van iedere leerling. Onze verwachting? Jij bent de onderwijsprofessional die onze visie in de dagelijkse omgang met de kinderen uitdraagt. Daarbij streef je de kwaliteit na die wij verwachten van onze leerkrachten. Als groepsleerkracht creëer je een klimaat waarbij kinderen, collega’s en ouders zich gestimuleerd en gewaardeerd voelen. Jij speelt een rol in het creëren van een ‘groene’ school. Goed onderwijs is de toekomst, maar ook een veilig en schoon milieu voor onze kinderen en jij weet als geen ander dit samen te brengen in de pedagogische en didactische aanpak van de kinderen in jouw groep. Je doet je werk met plezier en weet anderen te inspireren. Als teamlid bij je een collegiale en integere collega, met het hart op de goede plaats.

Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?

Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk!
Voor informatie of vragen kun je bellen/mailen met Marja Damman 0657693324.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.


Nadere informatie en solliciteren:

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

OBS Dakpark

Plaatsingsdatum

10-02-2021

Sluitingsdatum

10-03-2021

FTE

1,0

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs