Skip to content
Leerkracht groep 8 Amsterdam
DIT IS WIJS uit Amsterdam zoekt een Leerkracht groep 8 Amsterdam per 2021-02-04
Leerkracht groep 8 Amsterdam

Functie omschrijving

Ben jij als leerkracht basisonderwijs op zoek naar een nieuwe en fijne werkplek voor 5 dagen per week in Amsterdam tot het einde van het schooljaar? Op een wereldse gemengde school waar kinderen met verschillende culturele achtergronden elkaar ontmoeten? En groen, gezond en duurzaam de speerpunten zijn? Reageer dan nu!
Groep 8 wordt gezien als het belangrijkste jaar van de basisschool. De leerlingen krijgen de moeilijkste stof op het gebied van taal en rekenen. Dit is natuurlijk niet niks! Gelukkig weet jij de stof uitdagend en creatief over te brengen zodat de leerdoelen worden behaald. Als leerkracht voor een kleine groep 8 manage jij je eigen groep en speel je daarnaast ook een actieve rol binnen de school.

Deze school, met een groen profiel, biedt innovatief en kwalitatief onderwijs dat aansluit bij haar wereldse populatie kinderen, met als ambitie om actieve, kritische en ondernemende leerlingen te krijgen met vaardigheden die belangrijk zijn in een snel veranderende maatschappij. Er wordt veel aandacht gegeven aan wetenschap, natuur, cultuur, sport en naschoolse activiteiten. Op een schitterende locatie wordt er onderwijs geboden, zodat leerlingen gemotiveerd zijn om te leren. Leerlingen worden eigenaar gemaakt van hun eigen leerproces, waarbij gezamenlijke doelen met de groep en persoonlijke doelen per leerling worden gesteld. Met speciale vakdocenten worden ook andere talenten en vaardigheden ontwikkeld.

Functie eisen

Ben jij een ervaren en bevoegd docent en ben jij per direct beschikbaar voor een tijdelijk fulltime dienstverband tot het eind van het schooljaar? En ben je woonachtig in Amsterdam of in de omgeving? Laten we dan snel een digitale bak koffie drinken!

Arbeidsvoorwaarden

DIT IS WIJS biedt jou contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat DIT IS WIJS fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

– Salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
– Een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
– Professionele begeleiding en coaching;
– Minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Plaats

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2021-02-04

Salarisschaal

3000

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs