Skip to content
Leerkracht groep 8 Zoetermeer
DIT IS WIJS uit Zoetermeer zoekt een Leerkracht groep 8 Zoetermeer per 2021-02-04
Leerkracht groep 8 Zoetermeer

Functie omschrijving

Ter vervanging van een zwangere juf zoekt groep 8 van deze leuke school een nieuwe leerkracht. Het is een fulltime baan, maar ben jij parttime beschikbaar dan is dit zeker bespreekbaar.
Wil jij per direct starten en tot de zomervakantie voorzien zijn van een leuke groep 8 die jou met open armen ontvangen? Solliciteer dan direct!
De school is er één uit duizenden. Met veel aandacht voor het pedagogisch klimaat wordt preventief gehandeld en worden kinderen vanaf groep 1 individueel ontwikkeld. Dit is een hele opgave, gezien de bijna 400 leerlingen! Maar met als uitgangspunt dat zij het met zijn allen doen wordt ieder kind beoordeeld op zijn of haar eigen talenten en wordt de leerbehoefte hierbij vastgesteld. Aandacht voor kinderen die hoogbegaafd zijn, het geven van Engels vanaf groep 1 en ontwikkeling op zowel sociaal-emotioneel als cognitief vlak zijn een aantal van de kenmerken van deze school.

De leerlingen van groep 8 krijgen nu thuisonderwijs via een rooster. Best gek om dan een nieuwe juf of meester te krijgen, maar ze zijn er helemaal klaar voor!

Functie eisen

Je bent een bovenbouwleerkracht in hart en nieren, of je bent ontzettend nieuwsgierig naar deze leuke groep 8. Jij weet met jouw positieve houding en enthousiasme deze leerlingen binnen no-time mee te krijgen, jij hebt namelijk altijd wel een spannend verhaal te vertellen of een leuke opdracht om te doen. Jij hebt je pabodiploma op zak en dit is ook te zien. Je wilt fulltime werken maar parttime werken is ook zeker bespreekbaar. De school staat in Zoetermeer, en is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Rotterdam, Delft of Den Haag.

Alsof we een spiegel voorhouden? Bel of app mij dan op 0653914419 of mail naar maaike@ditiswijs.nl

Arbeidsvoorwaarden

De leukste werkgever van Nederland;
Arbeidsvoorwaarden waar jij je bed voor uit komt;
Mogelijkheid tot een contract met urengarantie, zodat je ook na de zomervakantie meteen weer aan de slag kunt;
Een vast contactpersoon waar je met al je vragen terecht kunt;
Mogelijkheid om kosteloos coaching en trainingen te volgen.

Plaats

Zoetermeer

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2021-02-04

Beschikbaarheid

fulltime

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

2600

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs