Skip to content
Leerkracht invalpool Den Haag
DIT IS WIJS uit 's-Gravenhage zoekt een Leerkracht invalpool Den Haag per 2021-02-04
Leerkracht invalpool Den Haag

Functie omschrijving

Den Haag is een stad met vele gezichten. De Hofstad heeft voor ieder wat wils: van hippe stadswijken tot gezellige woonwijken. Deze diversiteit maakt dat het werken in het onderwijs in deze stad ontzettend divers is en blijft. Elke school in uniek, net als de leerlingen, dit betekend voor jou dat geen dag hetzelfde is. Genoeg uitdaging!

In samenwerking met de gemeente Den Haag hebben wij de handen ineen geslagen om het lerarentekort in deze regio aan te pakken. Dit betekent dat wij als regio met verschillende partijen een samenwerking zijn gestart om er voor te zorgen dat er geen klas meer naar huis wordt gestuurd. Bij alle deelnemende besturen en scholen zitten wij onder de snelknop op het moment dat de school een vervangend leerkracht nodig heeft. Hier komt jouw hulp als juf of meester om de hoek kijken!
Ik ga samen met jou in gesprek over jouw verhaal. Wat drijft je, wat wil je en wat kun je?
Door onze kennis en ervaring als meedenkend adviseurs voor onze scholen in onder andere het basisonderwijs kan ik jou meenemen in ons verhaal. Hierdoor creëren wij mogelijkheden waar jij misschien zelf nooit aan zou hebben gedacht. Fulltime, parttime, onder- of bovenbouw; wij hebben elke dag veel verschillende aanvragen. Ben jij nu op een punt dat je écht eens wat anders wilt in het onderwijs en ben jij nieuwsgierig naar verschillende basisscholen in Den Haag? Laten we (digitaal) koffie drinken, ik vertel je graag meer.

Functie eisen

Jij bent nieuwsgierig en weet snel te schakelen. Je bent in het bezit van een pabo diploma, onderwijsassistent diploma of je zit in je 3e jaar van de pabo-opleiding en kent (enigszins) het reilen en zeilen in het basisonderwijs. Jij hebt de intrinsieke motivatie om met ons te werken aan onze missie: zorgen dat er geen klas meer naar huis wordt gestuurd. Werken in Den Haag is voor jou geen probleem en je bent minimaal één dag per week beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Jij zet je iedere dag voor de volle 100% in voor de kinderen, dus doen wij dat net zo goed voor jou. We bieden uiteraard een passend salaris, gebaseerd op jouw ervaring. Daarnaast mag jij ten alle tijden kosteloos onze uitdagende workshops volgen, om jou volledig in je kracht te zetten. Reiskosten worden volledig vergoed, en uitzicht op een vast dienstverband vinden wij ook belangrijk. Je hebt een vast contactpersoon die jou te woord staat met al je vragen omtrent je werk, maar ook om gezellig een bak koffie mee te drinken.

Plaats

's-Gravenhage

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2021-02-04

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

2000-4000

Functie categorie

Onderwijsassistent

Sector

Basisonderwijs