Skip to content
Leerkracht invalpool Rotterdam
DIT IS WIJS uit Rotterdam zoekt een Leerkracht invalpool Rotterdam per 2020-12-10
Leerkracht invalpool Rotterdam

Functie omschrijving

Rotterdam is wat mij betreft één van de meest diverse steden om in het onderwijs te werken. In iedere buurt vind je wel unieke factoren die ook zijn invloed hebben op de scholen. Neem bijvoorbeeld Charlois, waar iedereen elkaar kent en de ouders graag helpen op school. Kralingen, waar de school in een oud pand gevestigd is en de leerlingen het liefst in het Kralingse Bos natuurlessen krijgen. De diversiteit maakt dat jouw werk als leerkracht ontzettend uitdagend is en blijft.
In samenwerking met de gemeente Rotterdam hebben wij de handen ineen geslagen om het lerarentekort in deze regio aan te pakken. Dit betekent dat wij als regio met verschillende partijen een samenwerking zijn gestart om er voor te zorgen dat er geen klas meer naar huis wordt gestuurd. Bij alle deelnemende besturen en scholen zitten wij onder de snelknop op het moment dat de school een vervangend leerkracht nodig heeft. Hier komt jouw hulp als juf of meester om de hoek kijken!

Ik ga samen met jou in gesprek over jouw verhaal. Wat drijft je, wat wil je en wat kun je? Door onze kennis en ervaring als meedenkend adviseurs voor onze scholen in onder andere het basisonderwijs kan ik jou meenemen in ons verhaal. Hierdoor creëren wij mogelijkheden waar jij misschien zelf nooit aan zou hebben gedacht. Fulltime, parttime, onder- of bovenbouw; wij hebben elke dag veel verschillende aanvragen. Ben jij nu op een punt dat je écht eens wat anders wilt in het onderwijs en ben jij nieuwsgierig naar verschillende basisscholen in Rotterdam? Laten we (digitaal) koffie drinken, ik vertel je graag meer.

Functie eisen

Jij bent nieuwsgierig en weet snel te schakelen. Je bent in het bezit van een pabodiploma en kent (enigszins) het reilen en zeilen in het basisonderwijs. Jij hebt de intrinsieke motivatie om met ons te werken aan onze missie: zorgen dat er geen klas meer naar huis wordt gestuurd. Werken in Rotterdam is voor jou geen probleem en je bent minimaal één dag per week beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Jij zet je iedere dag voor de volle 100% in voor de kinderen, dus doen wij dat net zo goed voor jou. We bieden uiteraard een passend salaris, gebaseerd op jouw ervaring. Daarnaast mag jij ten alle tijden kosteloos onze uitdagende workshops volgen, om jou volledig in je kracht te zetten. Reiskosten worden volledig vergoed, en uitzicht op een vast dienstverband vinden wij ook belangrijk. Je hebt een vast contactpersoon die jou te woord staat met al je vragen omtrent je werk, maar ook om gezellig een bak koffie mee te drinken.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2020-12-10

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

2678-4113

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs