Skip to content
Leerkracht kleuters parttime
DIT IS WIJS uit Rotterdam zoekt een Leerkracht kleuters parttime per 2021-02-11
Leerkracht kleuters parttime

Functie omschrijving

Voor een aantal basisscholen in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam zijn wij op zoek naar leerkrachten die een passie hebben voor de kleuters. Ben je fulltime of parttime beschikbaar? Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld het montessori onderwijs of speciaal onderwijs, of toch liever regulier? Er zijn verschillende mogelijkheden, dus wij willen graag kennismaken om er achter te komen waar jij blij van wordt.
Kenmerkend voor de kleuters zijn de verschillen in ontwikkeling. Ieder kind ontwikkelt op zijn of haar eigen tempo en deze sprongen zijn ontzettend leuk om te zien omdat ze in deze leeftijdscategorie goed zichtbaar zijn.
Het is voor de kleuters ontzettend spannend om voor het eerst naar een ‘grote school’ te gaan. ’s Ochtends thuis moeten zij zich aankleden en een boterhammetje eten voordat zij naar school gaan, en dit gebeurd nu iedere dag! Regelmaat en structuur zijn dus factoren die de kinderen leren kennen op deze leeftijd.

Lekker bewegen hoort bij de kleuters! Stilzitten zit er nu eenmaal niet in, dus buitenspelen en dans- en beweegspelletjes zijn aan de orde van de dag. Met rekenen leren de kinderen cijfers tot 10 kennen, en leren ze het verschil tussen meer of minder en groter en kleiner. Op het gebied van taal leren de kinderen welke letters er in hun eigen naam zitten. De kleuters worden steeds nieuwsgieriger en worden uitgedaagd vragen te stellen; kleuters zijn berucht om het heel vaak stellen van de ‘waarom-vraag’. Samen spelen en werken aan de fijne motoriek zijn ook grote ontwikkelpunten in de kleutergroepen.

Functie eisen

Kleuters zijn voor jou de leukste leeftijdsgroep om mee te werken. Je hebt aantoonbare ervaring in kleuter en/of instroomgroepen en kunt jouw enthousiasme bijna niet bedwingen als je hier over praat. Minimaal twee dagen per week werken is voor jou geen probleem, maar kun je niet fulltime werken is dit zeker ook mogelijk. Woonachtig in de Randstad? Een pré maar zeker geen vereiste!

Alsof we een spiegel voorhouden? Laten we (digitaal) kennismaken onder het genot van koffie!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden waar jij je bed voor uit komt;
Leuke collega's waar je altijd mee kunt sparren;
Kosteloos deelnemen aan onze uitdagende workshops;
Reiskostenvergoeding;
Een baan waarin geen dag hetzelfde is!

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

11-02-2021

Ingangsdatum

2021-02-11

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

2500

Functie categorie

Dans

Sector

Basisonderwijs