Skip to content
Leerkracht met talent voor midden- en bovenbouw (0.8 FTE)
Achtsprong uit Amsterdam zoekt een Leerkracht met talent voor midden- en bovenbouw (0.8 FTE) per
Leerkracht met talent voor midden- en bovenbouw (0.8 FTE)

Functie omschrijving

Wij zoeken een nieuwe collega voor de midden- en bovenbouw. Eentje die niet alleen met de klas kan lezen en schrijven, maar ook met de collega's. Een echte teamspeler met passie voor de kids en het onderwijs. 

Achtsprong
Basisschool Achtsprong is een basisschool op levensbeschouwelijke grondslag in Amsterdam Zuidoost, gehuisvest in een redelijk nieuw schoolgebouw met een rustige uitstraling. Het schoolgebouw biedt vele mogelijkheden om passend onderwijs mogelijk te maken.
Voor de tweeënhalf tot vierjarigen is er de voorschoolse opvang, deze wordt verzorgd door Hoky Poky. Naast de reguliere groepen wordt er onderwijs geboden in een schakelklas 3 en de Spurtgroep. We werken veel met muziek en vanaf groep 5 doen onze leerlingen mee aan het leerorkest. Na een periode van uitproberen kiezen zij voor één muziekinstrument, dat ze tot en met groep 8 iedere week beter leren bespelen. We werken in de meeste groepen met chromebooks, onze kleuters maken gebruik van iPads.
Alle groepen hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de multifunctionele ruimte in de school. Dit is een techniek en creativiteitsruimte, mediawijsheid versus ouderkamer en een ruimte voor muziek en dans. Deze ruimtes worden na schooltijd gebruikt voor de brede school activiteiten.
Wij hanteren op Achtsprong een continurooster, het vijf-gelijke-dagenmodel.

Functie eisen

  • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
  • Sterke pedagogische en didactische vaardigheden


 

Arbeidsvoorwaarden

Jouw werkgever
De Achtsprong valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname (voor onbepaalde tijd uitgesteld vanwege COVID 19). Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.

Plaats

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Achtsprong

Plaatsingsdatum

08-02-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs