Skip to content
Leerkracht speciaal basisonderwijs in Rotterdam
DIT IS WIJS uit Rotterdam zoekt een Leerkracht speciaal basisonderwijs in Rotterdam per 2020-12-15
Leerkracht speciaal basisonderwijs in Rotterdam

Functie omschrijving

Je kan mij altijd bellen mailen of een bericht sturen. Dan neem ik vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op en kunnen wij kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
Je bent de leerkracht die denkt in mogelijkheden en oplossingsgericht is. Je kijkt mee in de ogen van de leerling en je past je makkelijk aan in nieuwe situaties.

Als leerkracht op het speciaal basisonderwijs ben je meer dan enkel een leerkracht. Je bent ook een buddy, een maatje, een coach. Jij gaat dagelijks aan de slag met de leerlingen en weet op de juiste manier op hen in te spelen. Je gaat zorgen voor een vertrouwde en leuke omgeving voor de kinderen. Zodat jullie een verbinding met elkaar kunnen maken. Door jouw ervaring in het onderwijs zorg jij voor de benodigde vakmanschap om de hoogst mogelijke kwaliteit uit deze kinderen te halen. Belangrijk is natuurlijk dat er resultaat behaald wordt en de ontwikkeling zichtbaar is bij de kinderen. Word jij al enthousiast!! Stuur dan snel jouw motivatie met cv naar mij.

Functie eisen

Je bent het in het bezit van een pabodiploma.

Je hebt (bij voorkeur) ervaring binnen het speciaal basisonderwijs.

Je bent een ster in differentiëren.

Je vindt variatie belangrijk.

Je geeft kinderen de vrijheid explorerend te leren.

Je woont in Rotterdam of bent bereid hierheen te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

DIT IS WIJS biedt gratis trainingen en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast kun je op basis van invalwerk ook middels een vast contract via DIT IS WIJS werken en ontvang je reiskostenvergoeding. Via onze Brede School kun je leuke workshops geven als afwisseling op de dagelijkse werkzaamheden.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2020-12-15

Beschikbaarheid

fulltime

Dienstverband

Vast

Salarisschaal

2600-4100

Functie categorie

Leerkracht SBO

Sector

Basisonderwijs