Skip to content
Leerkrachten vaste bestuurs- vervangingspool - Het Driespan
Stichting Koraal Groep inz. Het Driespan uit Etten Leur zoekt een Leerkrachten vaste bestuurs- vervangingspool - Het Driespan per
Leerkrachten vaste bestuurs- vervangingspool – Het Driespan

Functie omschrijving

Kom jij werken in de vervangingspool van Het Driespan? Wij zoeken jou!

Het Driespan zoekt enthousiaste leerkrachten voor haar vaste vervangingspool! Je gaat werken op een aantal van onze scholen in regio West-Brabant. Vanuit deze aanstelling is het mogelijk om je te oriënteren op meerdere scholen. Dit kan een mooie springplank zijn naar een vaste aanstelling binnen onze stichting of bij één van onze scholen. Zodra er vaste vaste vacatures ontstaan bij een van onze scholen, dan ben je hiervoor automatisch voorkeurskandidaat!

Over Het Driespan

In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op onze corporate website.

Over de functie

We zoeken leerkrachten (parttime of fulltime beide mogelijk) die flexibel zijn in het bieden van onderwijs aan een mooie doelgroep leerlingen op diverse locaties binnen Het Driespan.
Kandidaten met ervaring binnen het speciaal onderwijs of extra kennis en expertise van de doelgroep hebben onze voorkeur.
We hopen en verwachten dat je bijdrage zich ook kenmerkt door onze vier kernwaarden; innovatief, transparant, samen en onderscheidend.

Wat bieden wij?
  • Je krijgt een reguliere benoeming in de vaste vervangingspool met uitzicht op een vast dienstverband conform CAO Primair Onderwijs;
  • De functie van leerkracht wordt ingeschaald in schaal L11, conform CAO Primair Onderwijs;
  • Na je start en gedurende je loopbaan bij Het Driespan wordt er ruimte en begeleiding geboden voor je persoonlijke ontwikkeling;
  • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering.
  • Ingangsdatum, dagen en WTF in overleg.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent in het bezit van een PABO diploma;
  • Je bent vaardig in het afstemmen op pedagogische en didactische behoeften van de leerling;
  • Je bent in staat te reflecteren op eigen handelen;
  • Je bent in staat creatief mee te denken in mogelijkheden;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Robert Jan Ekkers, Corporate Recruiter Het Driespan, bereikbaar op telefoonnummer 06-30837562.

Reageren

Heb je belangstelling voor deze vacature? Stuur ons CV en motivatie!

Plaats

Etten Leur

Provincie

Noord-Brabant

Wergever

Stichting Koraal Groep inz. Het Driespan

Plaatsingsdatum

31-12-2020

Sluitingsdatum

01-03-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

8 FTE

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Speciaal (basis) onderwijs