Skip to content
Leraar (0,4 -0,8 wtf)
De Onderwijsspecialisten uit Arnhem zoekt een Leraar (0,4 -0,8 wtf) per 4-2-2021
Leraar (0,4 -0,8 wtf)

Functie omschrijving

"Wij zijn speciaal op zoek naar jou"

Gezocht: leraar voor speciaal onderwijs
Op De Fonkel werken we met de aanpak Positive Behavior Support (PBS) voor een positieve, sociale omgeving die leren bevordert. We hanteren de kernwaarden: Veiligheid, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen.

We zijn op zoek naar een gedreven leraar. Ben je pedagogisch sterk, heb je een flink organisatievermogen, affiniteit met kinderen die net wat meer nodig hebben, kennis van de leerlijnen, voornamelijk op het gebied van leren leren en is het bieden van structuur je tweede natuur? Dan zou je een goede leraar kunnen zijn voor De Fonkel.

Heb jij deze ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij de leraar die we zoeken.

Jij:
  • hebt een pabo-diploma, eventueel aangevuld met een master Educational Needs,
  • weet de juiste didactische en pedagogische interventies toe te passen,
  • staat stevig in je schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te gaan,
  • en werkt graag samen met je collega's om het beste in leerlingen naar boven te halen.
Concreet gaat het om een baan van 0,4 - 0,8 wtf, per direct tot en met 31 juli 2021 op De Fonkel in Ede. Na afloop van de periode zal samen met de recruiter worden gekeken naar een andere werkplek binnen De Onderwijsspecialisten. Als leraar ontvang je afhankelijk van je opleiding en/of ervaring een salaris in schaal L10 of L11 en werk je volgens de cao primair onderwijs.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal (basis) onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en samenwerkingspartners. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma's om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Marlon van Sorgen-Bours, teamleider van De Fonkel. Meer informatie? Kijk op www.fonkel-ede.nl of bel op 06 - 37 34 13 92. Je kunt ook bellen als je vrijblijvend een dag wilt meelopen.

Reacties kunnen worden ingezonden worden door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken. Je kunt reageren tot en met 21 februari 2021.

Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer: 21-007.

Werkweek
0,4 - 0,8 FTE

Over De Fonkel
De Fonkel: speciale aandacht voor mogelijkheden.

Wij bieden speciaal onderwijs aan leerlingen van 4 tot 12 jaar die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. Dat doen we vanuit rust en een positieve houding. Zodat ze drie dingen bereiken: optimale leerprestaties, een sterke sociaal-emotionele ontwikkeling en een positieve omgang met hun talenten en beperkingen. We zijn een moderne school, waar digitaal onderwijs een grote rol speelt. En waar de open communicatie en goede samenwerking met ouders, collega's en onderwijspartners centraal staat.

Plaats

Arnhem

Provincie

Gelderland

Wergever

De Onderwijsspecialisten

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

4-2-2021

Sluitingsdatum

22-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,4 - 0,8 FTE

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Voortgezet speciaal onderwijs