Skip to content
Leraar (0,4 wtf)
De Onderwijsspecialisten uit Arnhem zoekt een Leraar (0,4 wtf) per 8-2-2021
Leraar (0,4 wtf)

Functie omschrijving

"Wij zijn speciaal op zoek naar jou"

Gezocht: Leraar voor de praktijkklas van vso De Brouwerij, locatie Oosterbeek.

Vind jij het vanzelfsprekend dat de ontwikkeling van de leerlingen centraal staat? En ligt je hart bij het speciaal onderwijs? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een leraar voor het voortgezet speciaal onderwijs op De Brouwerij, voor de praktijkklas, op de locatie in Oosterbeek.

Als mentor/docent van de praktijkklas geef je les in de volgende vakken: Nederlands, rekenen, Engels en algemene vakken als maatschappijleer, burgerschap, sociaal-emotionele vaardigheden (SOVA), LOB (loopbaan oriëntatie en begeleiding) en werknemersvaardigheden & sectororiëntatie (Arbeid).

Het onderwijsprogramma bestaat daarnaast ook uit praktische vakken zoals horeca en techniek, deze worden door een praktijkondersteuner gegeven. Leerlingen volgen ook een vorm van stage:
Begeleide Interne Stage (BIS) = werknemersvaardigheden d.m.v. interne stage onder begeleiding van een praktijkondersteuner.
Begeleide Externe Stage (BES)= stage in een regulier bedrijf, begeleid door een stagebegeleider.
Zelfstandige Externe Stage (ZES) = individuele stage in een regulier bedrijf, begeleid door een trajectbegeleider.

Als mentor/docent ben je altijd op zoek naar het juiste pedagogische klimaat om maatwerk te leveren voor jouw leerlingen. Deze inzichten deel je met collega's. En collega's delen die van hen met jou. Zo worden we samen beter en verzilveren we kansen om leerlingen te laten ontwikkelen.

Heb jij deze ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij degene die we zoeken.

Jij:
  • hebt een pabo-diploma,
  • hebt affiniteit met arbeidstoeleiding en/of praktijkonderwijs,
  • bent een ervaren mentor,
  • weet de juiste didactische en pedagogische interventies toe te passen,
  • staat stevig in je schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te gaan,
  • en werkt graag samen met je collega's om het beste in leerlingen naar boven te halen.
Concreet gaat het om een baan van 0,4 wtf (op dinsdag en vrijdag) per direct of zo spoedig mogelijk daarna, op vso De Brouwerij, locatie Oosterbeek. Als leraar ontvang je afhankelijk van je opleiding en/of ervaring een salaris in schaal L10 of L11 en werk je volgens de cao primair onderwijs. Deze vacature is op basis van ziektevervanging.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en samenwerkingspartners. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma's om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Gonny van Moorsel, directeur van vso De Brouwerij. Meer informatie? Kijk op www.sgmbrouwerij.nl of bel met
Gonny op 06 - 43 56 81 95.

Reacties kunnen worden ingezonden door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken. Je kunt reageren tot en met 21 februari 2021. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 8. De gesprekken vinden plaats conform de richtlijnen van het RIVM.

Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer : 21-009

Werkweek
0,4 FTE

Over De Brouwerij vso
Op De Brouwerij volgen de leerlingen diploma gericht onderwijs op VMBO TL/Havo niveau , of een praktijkroute met uitstroombestemming arbeid en dagbesteding. We stemmen ons onderwijsaanbod af gericht op de uitstroom van onze leerlingen en besteden daarbij veel aandacht aan studievaardigheden, werknemersvaardigheden en sociaal emotionele competenties. Uiteraard gaan we hierbij op zoek naar de talenten van onze leerlingen. De basis voor ons werk is een veilige en vertrouwde omgeving waarin leerlingen en personeel zich prettig en gewaardeerd voelen. Binnen ons VSO werken we intensief samen met Dr. Leo Kannerhuis. Zorg en onderwijs onder één dak.

Plaats

Arnhem

Provincie

Gelderland

Wergever

De Onderwijsspecialisten

Plaatsingsdatum

08-02-2021

Ingangsdatum

8-2-2021

Sluitingsdatum

22-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,4 FTE

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Voortgezet speciaal onderwijs