Skip to content
Leraar (0,6 wtf)
De Onderwijsspecialisten uit Arnhem zoekt een Leraar (0,6 wtf) per 4-2-2021
Leraar (0,6 wtf)

Functie omschrijving

"Wij zijn speciaal op zoek naar jou"

Gezocht: leraar voor speciaal onderwijs
We zijn op zoek naar een leraar binnen onze route arbeid (leerroute 4 en 5). Eentje voor wie het vanzelfsprekend is dat de ontwikkeling van de leerlingen centraal staat. Als leraar ben je altijd op zoek naar het juiste pedagogische klimaat om een passend aanbod te leveren voor jouw leerlingen. Deze inzichten deel je met collega's. En collega's delen die van hen met jou. Zo worden we samen beter en bieden we leerlingen maximale kansen zich te ontwikkelen.

Heb jij deze ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij degene die we zoeken.

Jij:
  • hebt een pabodiploma, bij voorkeur aangevuld met een (deel)master Educational Needs,
  • weet de juiste didactische en pedagogische interventies toe te passen,
  • bent stressbestendig, kunt relativeren en staat stevig in je schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te gaan,
  • bent flexibel inzetbaar voor alle groepen,
  • werkt resultaatverantwoordelijk en opbrengstgericht,
  • werkt volgens de methodiek van EIM/BOL,
  • levert een collegiale bijdrage in het team, ook bij naschoolse activiteiten,
  • en werkt graag samen met je collega's om het beste in leerlingen naar boven te halen.
Concreet gaat het om een baan van 0,6 wtf in verband met ziektevervanging op Het Prisma in Arnhem. Je start zo spoedig mogelijk. Je werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Als leraar ontvang je afhankelijk van je opleiding en/of ervaring een salaris in schaal L10 of L11 en werk je volgens de cao primair onderwijs.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en samenwerkingspartners. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma's om verder te komen.

Maar bovenal bieden we je de kans om met een fantastische doelgroep te mogen werken in een geweldig leuk team! Je hebt maar liefst 11 weken vakantie op jaarbasis en we organiseren verschillende teamactiviteiten door het jaar heen. Ook kun je twee keer per week met je collega's sporten tijdens werktijd. Je krijgt veel vrijheid om je eigen werk in te delen en het verdelen van het werk doen we samen. Kortom, als teamspeler bieden we je een geweldig leuke werkplek. 

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Nanske Lahaye, directeur van Het Prisma. Meer informatie? Kijk op www.prisma-arnhem.nl of bel met Nanske op 06 - 24 40 68 44.

Reacties kunnen worden ingezonden tot en met 21 februari 2021. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 8 van 2021.

Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer: 21-006.

Werkweek
0,6 FTE

Over Het Prisma
Prisma: zelfstandig worden in een energieke vibe.

We bieden praktijkgericht onderwijs aan jongeren van 12 tot 18 jaar oud met beperkte cognitieve mogelijkheden. Op Prisma heerst een energieke vibe en inspireren we elkaar om het beste in leerlingen naar boven te halen. Zo bereiden we hen voor op een zo zelfstandig mogelijk leven. We leren leerlingen nadenken over hun handelen en zelf beslissingen nemen. We focussen op wat ze kunnen én kunnen bereiken. En dat is veel! Nu bij ons op school en straks op de arbeidsmarkt of op de dagbesteding.

Plaats

Arnhem

Provincie

Gelderland

Wergever

De Onderwijsspecialisten

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

4-2-2021

Sluitingsdatum

21-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,6 FTE

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Voortgezet speciaal onderwijs