Skip to content
Leraar (0,8 - 1,0 wtf)
De Onderwijsspecialisten uit Arnhem zoekt een Leraar (0,8 - 1,0 wtf) per 12-2-2021
Leraar (0,8 – 1,0 wtf)

Functie omschrijving

"Wij zijn speciaal op zoek naar jou"

Gezocht: didactische en pedagogische leraar voor speciaal onderwijs

Wij, de leerlingen van het Meforta College, zijn op zoek naar een leraar. Je bent vast benieuwd wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden en dat leggen wij graag aan je uit.

Wij volgen onderwijs op het Meforta College in Zetten. Onze leeftijd is tussen 12 en 18 jaar. Sommigen van ons vinden het moeilijk om weer een onderwijsprogramma te volgen omdat het vaak niet goed ging op vorige scholen. De meesten van ons vinden de structuur van de school wel prettig omdat het ons houvast geeft en we weer aan onze toekomst kunnen werken. Velen van ons hebben negatieve ervaringen opgedaan waardoor we het moeilijk vinden om mensen te vertrouwen en sommigen snel boos worden en anderen zich juist weer afsluiten van contacten.

Wij vinden rust, regelmaat en duidelijkheid erg belangrijk in de klas. Door rust in de klas kunnen wij geconcentreerd werken, duidelijkheid geeft ons houvast en door regelmaat weten we waar we aan toe zijn. Wij hebben ieder zo onze eigen problemen en wij vinden het belangrijk dat onze toekomstige leraar zich hierin kan inleven en dat je ons hoort en ziet. Je neemt tijd om met ons het gesprek aan te gaan en staat altijd voor ons klaar. Je geeft ons vertrouwen, positieve feedback en je weet ons te motiveren om dingen te leren. Wij vinden afwisseling in het werk belangrijk. Naast hard werken vinden wij het belangrijk om ook te ontspannen en successen te vieren.

Durf jij deze uitdaging aan én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij degene die we zoeken.

Jij:

  • hebt een pabo-diploma
  • weet de juiste didactische en pedagogische interventies toe te passen,
  • staat stevig in je schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te gaan,
  • en werkt graag samen met je collega's om het beste in leerlingen naar boven te halen.
Concreet gaat het om een baan van 0,8 - 1,0 wtf, per direct, of zo spoedig mogelijk, op de besloten afdeling van het Meforta College in Zetten. Als leraar ontvang je afhankelijk van je opleiding en/of ervaring een salaris in schaal L10 of L11 en werk je volgens de cao primair onderwijs. Bij goed functioneren, bieden we je graag een vast contract aan.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal (basis) onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en samenwerkingspartners. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma's om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Sonja Passau en Kees Jan Schreuders, directeuren van Meforta College. Meer informatie? Kijk op www.mefortacollege.nl of bel met Sonja op 06 - 27 40 58 91 of Kees Jan op 06 - 28 57 28 59.

Reacties kunnen worden ingezonden door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken. Je kunt reageren tot en met 7 maart 2021. De sollicitatiegesprekken vinden plaats volgens de richtlijnen van het RIVM.

Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer: 21-011.

Werkweek
0,8 - 1,0 FTE

Over Meforta College
Meforta College: specialistisch onderwijs op een kleine school.

We bieden speciaal onderwijs aan jongeren van 12 tot 20 jaar met een gedrags- en/of psychiatrische stoornis in combinatie met een leerachterstand. Leerlingen komen bij ons omdat de ondersteuning in het reguliere of ander speciaal onderwijs niet voldoende was. We zijn een kleine school met een hecht team van enthousiaste en flexibele collega's die tegen een stootje kunnen. Onze leerlingen bereiden we voor op het mbo-entree. Daarvoor sluiten we onbevooroordeeld aan bij hun belevingswereld en zetten we volop in op hun ontwikkeling.

Plaats

Arnhem

Provincie

Gelderland

Wergever

De Onderwijsspecialisten

Plaatsingsdatum

12-02-2021

Ingangsdatum

12-2-2021

Sluitingsdatum

08-03-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

0,8 - 1,0 FTE

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Voortgezet speciaal onderwijs