Skip to content
Leraar (0,8 - 1,0 wtf)
De Onderwijsspecialisten uit Arnhem zoekt een Leraar (0,8 - 1,0 wtf) per 8-2-2021
Leraar (0,8 – 1,0 wtf)

Functie omschrijving

"Wij zijn speciaal op zoek naar jou"

Gezocht: Leraar voor het voortgezet speciaal onderwijs
Vind jij het vanzelfsprekend dat de ontwikkeling van de leerlingen centraal staat? En ligt je hart bij het speciaal onderwijs? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een leraar voor het voortgezet speciaal onderwijs op De Brouwerij, voor leerjaar 1 TL havo (brugklas), op de locatie in Oosterbeek.

Als leraar in de onderbouw geef je het grootste deel van de lessen zelf. Waar nodig zetten we vakdocenten in. In de onderbouwklassen krijgen leerlingen de vakken Nederlands, Engels, rekenen, wiskunde, aardrijkskunde, geschiedenis, biologie, natuur- en scheikunde, economie sport en bewegen, en diverse vakken gericht op persoonsvorming en talentontwikkeling. Kunst en cultuur nemen een belangrijke plaats in binnen onze school. Er worden regelmatig projecten georganiseerd n.a.v. thema's zoals gezonde voeding, rap, circus, etc.
Om te bepalen in hoeverre leerlingen beschikken over competenties die nodig zijn in het vervolgonderwijs, wordt er vanaf leerjaar 1 jaarlijks een competentielijst ingevuld door zowel de leraar als de leerling.

Als leraar ben je altijd op zoek naar het juiste pedagogische klimaat om maatwerk te leveren voor jouw leerlingen. Deze inzichten deel je met collega's. En collega's delen die van hen met jou. Zo worden we samen beter en verzilveren we kansen om leerlingen te laten ontwikkelen.

Heb jij deze ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij degene die we zoeken.

Jij:
  • hebt een pabo-diploma,
  • hebt affiniteit met een van de volgende vakken: economie, Engels,
  • bent een ervaren mentor,
  • weet de juiste didactische en pedagogische interventies toe te passen,
  • staat stevig in je schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te gaan,
  • en werkt graag samen met je collega's om het beste in leerlingen naar boven te halen.
Concreet gaat het om een baan van 0,8 - 1,0 wtf per 1 april 2021 of zo spoedig mogelijk daarna, op het vso van De Brouwerij, locatie Oosterbeek. Als leraar ontvang je afhankelijk van je opleiding en/of ervaring een salaris in schaal L10 of L11 en werk je volgens de cao primair onderwijs. Bij goed functioneren, bieden we je graag een vast contract aan.

Daarnaast zoeken we een leraar ter vervanging van ziekte in de onderbouw vso De Brouwerij, voor 0,8 wtf, per direct of zo spoedig mogelijk tot en met het einde van het schooljaar. Voor deze vervangingsfunctie ontvang je een salaris in schaal L10 en werk je volgens de cao primair onderwijs.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en samenwerkingspartners. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma's om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Gonny van Moorsel, directeur van vso De Brouwerij. Meer informatie? Kijk op www.sgmbrouwerij.nl of bel met Gonny op 06 - 43 56 81 95.

Reacties kunnen worden ingezonden door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken. Je kunt reageren tot en met 21 februari 2021. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 8. De gesprekken vinden plaats conform de richtlijnen van het RIVM.

Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer: 22-010.

Werkweek
0,8 - 1,0 FTE

Over De Brouwerij vso
Op De Brouwerij volgen de leerlingen diploma gericht onderwijs op VMBO TL/Havo niveau , of een praktijkroute met uitstroombestemming arbeid en dagbesteding. We stemmen ons onderwijsaanbod af gericht op de uitstroom van onze leerlingen en besteden daarbij veel aandacht aan studievaardigheden, werknemersvaardigheden en sociaal emotionele competenties. Uiteraard gaan we hierbij op zoek naar de talenten van onze leerlingen. De basis voor ons werk is een veilige en vertrouwde omgeving waarin leerlingen en personeel zich prettig en gewaardeerd voelen. Binnen ons VSO werken we intensief samen met Dr. Leo Kannerhuis. Zorg en onderwijs onder één dak.

Plaats

Arnhem

Provincie

Gelderland

Wergever

De Onderwijsspecialisten

Plaatsingsdatum

08-02-2021

Ingangsdatum

8-2-2021

Sluitingsdatum

22-02-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

0,8 - 1,0 FTE

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Voortgezet speciaal onderwijs