Skip to content
Leraar Engels
Deltion College uit Zwolle zoekt een Leraar Engels per
Leraar Engels

Functie omschrijving

Leraar Engels o.b.v. ziektevervanging (20 uur)
Door ziekte kunnen bij meerdere teams de lessen Engels en Burgerschap niet meer volledig worden gegeven. Als tijdelijke leraar Engels (0,5 fte) binnen twee van onze teams help je studenten die jouw lessen nog hun hele leven gebruiken. Ben je beschikbaar?

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Je weet studenten te boeien en te inspireren, zodat ze zich maximaal kunnen voorbereiden op de arbeidsmarkt. Je bereidt lessen voor, helpt studenten dagelijks verder met het ontwikkelen van hun kennis, competenties, gedrag en vaardigheden. Je gaat lesgeven bij de teams Financiële beroepen en Office- en Managementsupport. Naast het geven van Engelse lessen, is het ook mogelijk om de functie uit te breiden met 0,2 fte aan lessen Burgerschap binnen het team Financiële Beroepen.  

Functie eisen

Je functieprofiel
Omdat je al ervaring hebt als Leraar Engels, schiet je direct uit de startblokken. Je bent enthousiast, gericht op samenwerking, flexibel qua werkzaamheden en communicatief vaardig. Je neemt de geplande lessen over en begeleidt studenten tijdens hun studie. Je coacht ze bij het ontwikkelen van kennis, competenties, gedrag en vaardigheden. Dankzij jouw overzichtelijke en duidelijke lesplannen, kunnen onze studenten rekenen op het beste onderwijs.
Verder zien we graag het volgende op jouw cv:
- aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
- een 2e graads onderwijsbevoegdheid;
- ervaring in het coachen en begeleiden van studenten.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van de vervanging. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.359,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Het dienstverband zal aangegaan worden via Randstad Employability. 

Plaats

Zwolle

Provincie

Overijssel

Wergever

Deltion College

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Sluitingsdatum

16-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,5 fte

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Engels

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs