Skip to content
Leraar (Gemotoriseerde) Tweewielers
Deltion College uit Zwolle zoekt een Leraar (Gemotoriseerde) Tweewielers per
Leraar (Gemotoriseerde) Tweewielers

Functie omschrijving

Leraar (Gemotoriseerde) Tweewielers (24-32 uur)
Je past al jouw ervaring in het onderwijs en jouw actuele kennis van de (gemotoriseerde) tweewielers toe om jouw studenten voor te bereiden op de toekomst. Jouw vak en jouw begeleiding is voor onze studenten het allerbelangrijkste en jij voelt die verantwoordelijkheid en handelt daarnaar. Met jouw duidelijke en rustige manier van lesgeven, lever je de allerbeste jonge motorfiets, bromfietsen/of fietsmonteurs af.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
De titel zegt het al: je leert jouw studenten alles over de techniek van de (gemotoriseerde) tweewielers en het reilen en zeilen in de tweewielerbranche. Je bereidt lesplannen voor en helpt studenten dagelijks verder met het ontwikkelen van hun kennis, competenties, gedrag en vaardigheden. Je werkt dagelijks met studenten van niveau 2 en 3 en brengt klassikaal jouw kennis over. Tijdens die lessen gebruik je jouw praktijkervaringen om de lesstof nog boeiender te maken, ondersteun je studenten als studieloopbaanbegeleider en begeleidt ze tijdens hun stage.

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

Jouw team
Is een écht team. We helpen elkaar, zorgen dat we altijd van elkaar blijven leren en zorgen dat we samen het allerbeste onderwijs bieden. En als we spreken van leren van elkaar, bedoelen we dat letterlijk. Zo trainen wij elkaar bijvoorbeeld als een van onze leraren meer kennis heeft van een specifiek onderwerp dan de ander. 

Functie eisen

Jij bent
Een leraar, met uitgebreide ervaring in de tweewielerbranche. Gestructureerd denken en handelen zijn voor jouw vanzelfsprekend en je werkt goed en graag samen met de rest van je team. Je bent niet bang om hulp te vragen bij je collega’s en goed te luisteren naar feedback. Nieuwe trends voeg je moeiteloos in jouw lesplannen en verder zien we graag het volgende op jouw cv:
- hbo werk- en denkniveau;
- (bij voorkeur) een relevante, afgeronde onderwijsbevoegdheid;
- up-to-date kennis over het vakgebied.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waar je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden studenten, vind je alleen bij Deltion. Je tekent bij ons direct een jaarcontract, met de mogelijkheid tot verlenging.  
Je kunt ook nog rekenen op:
- een maximaal fulltime bruto maandsalaris van € 4.359 en
  een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- meer dan 8 weken verlof per jaar;
- collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding én een
  uitstekende pensioenregeling;
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter
  maken in je werk;
- laptop voor zakelijk gebruik.

Plaats

Zwolle

Provincie

Overijssel

Wergever

Deltion College

Plaatsingsdatum

09-02-2021

Sluitingsdatum

28-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,6-0,8 fte

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

LB

Functie categorie

Transport en logistiek

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs