Skip to content
Leraar groep 1-2
Auris Taalkring uit Hilversum zoekt een Leraar groep 1-2 per 01-02-2021
Leraar groep 1-2

Functie omschrijving

Waar ga je werken

Auris Taalkring verzorgt onderwijs aan leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis en aan slechthorende leerlingen. Leerlingen met een onderwijsarrangement van Auris zijn welkom op onze school. Onze school is gericht op de jongste vier groepen van het basisonderwijs. De school is klein, waardoor leerlingen snel de weg weten en zich vertrouwd voelen op ‘hun’ school. Meer informatie over de school kun je hier vinden. 


Wat ga je doen

Als leraar groep 1-2 sta jij aan de start van de scholing van leerlingen met een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) en dove en slechthorende leerlingen. Je geeft 3 dagen per week les en creëert hierin het perfecte leerklimaat voor kinderen die net even wat meer aandacht nodig hebben. Naast je lesgevende taken help je de leerlingen ook actief met hun (taal) ontwikkeling. 


Dit doe je uiteraard niet alleen. Je werkt in een multidisciplinair team en krijgt ondersteuning in jouw lesgevende taken. Je staat daarom niet alleen voor de klas! Je komt terecht in een warme omgeving, waar er oog is voor het kind, collega's, en voor jou. Een hecht team, fijne omgeving en een mooie uitdaging.


Vanaf 1 april 2021 zijn wij op zoek naar een leraar die ons voor drie dagen per week komt versterken. Bij voorkeur op maandag tot en met woensdag. Zorg jij voor een goede start voor deze leerlingen? 

Functie eisen

Wij bieden jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • een dankbare en uitdagende baan voor 3 dagen per week 
 • kleine groepen leerlingen met bijzondere hulpvragen
 • een hecht team met een hart voor de leerling 
 • een aanstelling van 3 dagen per week voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een salaris binnen de CAO-PO schaal L11, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal
  € 4434- bruto per maand bij een fulltime aanstelling


Wie ben jij? 

Jij bent iemand die graag een stapje extra doet voor leerlingen die het hard nodig hebben. Jij herkent je in de woorden: Bevlogen, volhardend, geduldig en collegiaal. Daarnaast neem je mee:

 • een Pabo diploma
 • affiniteit met leerlingen met een TOS is een pré 
 • een open en communicatieve houding
 • Ervaring binnen het (speciaal) onderwijs is mooi meegenomen. 


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Je kunt via onderstaande knop solliciteren. Je kunt reageren tot en met 18 februari. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 1 maart. Als je inhoudelijke vragen hebt, kun je terecht bij René Lentink, Teamleider. Je kunt hem bereiken op r.lentink@auris.nl. 

Plaats

Hilversum

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Auris Taalkring

Plaatsingsdatum

01-02-2021

Ingangsdatum

01-02-2021

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Speciaal (basis) onderwijs