Skip to content
Leraar L11 (SO groep 5/6)
SBO de Klimboom uit Hoofddorp zoekt een Leraar L11 (SO groep 5/6) per
Leraar L11 (SO groep 5/6)

Functie omschrijving

Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het sbo?

De Klimboom is een kleine school voor speciaal basisonderwijs (sbo). Kinderen leren bij ons met hun hoofd, hart en handen. Daarvoor bieden onze leskeuken, podium en technieklokaal veel mogelijkheden. Onze leerlingen werken deels digitaal.
Onderwijs en ondersteuning bieden wij zoveel mogelijk op maat in een inspirerende en veilige omgeving. Wij werken nauw samen met De Fakkel in Nieuw Vennep en Het Kompas in Hoofddorp, andere Aloysiusscholen in de Haarlemmermeer. Wij bundelen onze expertise om ieder kind passend onderwijs te bieden.


Een klimboom is groot en sterk, biedt bescherming, is een spannende ontdekplek, doet een beroep op actief bewegen. Je kunt er al je energie in kwijt, moet je hoofd erbij houden maar ook je handen goed gebruiken. Je kunt zo steeds een stukje hoger klimmen en je kunt steeds verder wegkijken.

Van betekenis zijn voor leerlingen in het so?
Kijk jij graag naar mogelijkheden voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Wil jij leerlingen zowel sociaal als cognitief laten groeien? Kom dan werken bij sbo De Klimboom in Hoofddorp. Wij zoeken een leraar (L11) voor onze SO groep 5/6. De werktijdfactor is 1,0. Werkdagen maandag t/m vrijdag.

Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs
Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien. Dit doe je samen met leerlingen, ouders, netwerkpartners en collega's.

Wat breng je mee?
Je hebt een pabodiploma, het liefst aangevuld met relevante cursussen, masterclasses of een master. Je bent kartrekker van vernieuwingsprojecten, doet onderzoek en/of bent specialist op een bepaald vakgebied. Je kunt goed samenwerken en organiseren, en je initieert onderwijsvernieuwing.

Waar kun je op rekenen?
Aloysius wil graag een inspirerend en goed werkgever zijn. Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij (klik).

Gaan jouw ogen glimmen als je deze vacature leest? Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Reageer dan snel![1258]

Plaats

Hoofddorp

Provincie

Noord-Holland

Wergever

SBO de Klimboom

Plaatsingsdatum

18-01-2021

Sluitingsdatum

19-03-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

1,0 FTE

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Speciaal (basis) onderwijs