Skip to content
Leraar Mediavormgever
Deltion College uit Zwolle zoekt een Leraar Mediavormgever per
Leraar Mediavormgever

Functie omschrijving

Leraar Mediavormgever (20 uur) 
Binnen het college Design, Media en ICT zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Als Leraar Mediavormgever help je studenten met creatieve ideeën die zij willen vertalen naar opvallende ontwerpen. Van professioneel ontworpen websites, apps, flyers tot complete huisstijlen. Jij wilt jouw studenten alles leren op het gebied van de interactieve kant van het vak.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion 
Als leraar ben je een enthousiast begeleider van studenten in het onderwijsleerproces. Dit draag je uit door je professionele kennis en vaardigheden over te dragen aan studenten. Relevante ontwikkelingen, in het werkveld vertaal je  naar jouw praktijkonderwijs. Je creëert een professionele en veilige leeromgeving. In deze functie wordt er tegelijkertijd een groot beroep gedaan op je vermogen tot resultaatgerichte samenwerking. Je werkt vanzelfsprekend samen met andere leraren.

Je bent bekwaam op het gebied van Interaction Design en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onlinecommunicatie, waaronder social media. Daarbij help je studenten op het gebied van loopbaanontwikkeling: je stimuleert studenten op hun sterke punten en coacht hen bij hun leerloopbaan naar beginnend beroepsbeoefenaar.

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.  

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst. 

Jouw team
Het team Mediavormgever bestaat uit 23 leraren en één instructeur. Het team is gespecialiseerd in onderwijs voor algemene, grafische, interactieve en/of animatie vakken waarbij het leerproces van de student voorop staat.  
 

Functie eisen

Jij bent 
Een leraar met ervaring in het vakgebied of iemand die vanuit de actuele beroepspraktijk het vak leraar eigen wil maken. Je krijgt energie van het werken met jongeren maar ook voor het werken met volwassen studenten draai jij je hand niet om. Je bent bereid en gemotiveerd om aanvullende opleidingen en cursussen te volgen. Je bent enthousiast en draagt jouw vak graag over aan anderen.
Verder zien we graag het volgende:
- hbo werk- en denkniveau; 
- aantoonbare en actuele kennis en ervaring als
  mediavormgever; 
- kennis en ervaring op het gebied van HTML en
  CSS is een vereiste; 
- kennis van en ervaring met Javascript (spatie),
  PHP en WordPress is een pré; 
- ervaring in het begeleiden en aansturen van (jonge)
  mensen. 

De werkdagen zijn in overleg.  

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Je tekent bij ons direct een jaarcontract, met uitzicht op verlenging. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.359,- (schaal LB), excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- meer dan 8 weken verlof per jaar;
- collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding én een
  uitstekende pensioenregeling;
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter maken
  in je werk;
- laptop voor zakelijk gebruik.

Plaats

Zwolle

Provincie

Overijssel

Wergever

Deltion College

Plaatsingsdatum

03-02-2021

Sluitingsdatum

18-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,5 fte

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Media en vormgeving

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs