Skip to content
Leraar VSO (1,8 WTF)
Auris College Rotterdam uit Rotterdam zoekt een Leraar VSO (1,8 WTF) per 12-01-2021
Leraar VSO (1,8 WTF)

Functie omschrijving

Waar ga je werken

Het Auris College Rotterdam is een VSO school voor leerlingen met een cluster 2 indicatie. De school is gelegen in Rotterdam, Prins Alexander en telt 87 leerlingen in de afdelingen praktijkonderwijs en vmbo. De leerlingen hebben een leeftijd tussen 12 en 20 jaar. De gemiddelde klassengrootte bedraagt 13 leerlingen. Voor meer informatie kun je kijken op onze website.


Wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor het creëren van het perfect leerklimaat van iedere leerling. Jij werkt binnen de school als leerkracht voor het vmbo en het praktijkonderwijs. De leerlingen die jij lesgeeft hebben een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) of zijn doof (d) of slechthorend (sh). Het is dus belangrijk dat jij hier goed mee om weet te gaan. Affiniteit met pubers, taal en communicatie is daarom hard nodig.


Je gaat, afhankelijk van jouw kennis, vaardigheden en ervaring, lesgeven aan verschillende klassen in de onderbouw van zowel het vmbo als de praktijkroute. Je geeft bijvoorbeeld les in de vakken burgerschapskunde, Nederlands, Engels, Leergebied Natuur en/of rekenen.


Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen. Binnen de school staat een multidisciplinair team voor jou klaar om jou te ondersteunen bij jouw werkzaamheden. Het is dus belangrijk dat jij hiervan de meerwaarde inziet en goed kunt samenwerken met de verschillende expertises binnen de school.


Wij zijn per direct op zoek naar meerdere leraren voor in totaal 1,8 wtf. Als je minder uren beschikbaar bent, maar wel enthousiast bent geworden, ben je ook van harte welkom om te reageren. Het gaat om een tijdelijke aanstelling tot en met 31-07-2020. Er is ook nog een mogelijkheid op een vast contract. 

Functie eisen

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient uiteraard ook waardering. Daarom biedt Auris;

 • een plek in een enthousiast, betrokken team dat de best mogelijke onderwijsresultaten met de leerlingen wil behalen;
 • ruimte voor professionele ontwikkeling;
 • een werkplek om mee te bouwen aan optimaal onderwijs;
 • geweldige leerlingen met uitdagende vraagstellingen
 • een salaris conform de CAO PO, schaal L11, maximaal €4.228,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek
 • een tijdelijke aanstelling tot en met 31-07-2021, met een mogelijkheid op een vast contract


Wie ben jij

Jij bent een Leraar die energie haalt uit nét dat stapje extra zetten voor jouw leerlingen. Daarnaast neem jij mee:

 • een pabo diploma
 • de bereidheid tot bijscholing m.b.t. kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en leerlingen die doof of slechthorend zijn via de Auris Academie;
 • affiniteit met pubers, taal en communicatie
 • ervaring en affiniteit met het lesgeven binnen het vmbo
 • een communicatieve, reflectieve en zelfstandige (werk)houding
 • collegiale vaardigheden om professioneel te werken in een multidisciplinair team;
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Druk op onderstaande knop om te solliciteren. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anne Stijn van Nes of Sandra den Besten, teamleiders Auris College Rotterdam, via e-mail: a.v.nes@auris.nl en/ of telefoonnummer: 010-4552318.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Auris College Rotterdam

Plaatsingsdatum

12-01-2021

Ingangsdatum

12-01-2021

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Speciaal (basis) onderwijs