Skip to content
Leraren gezocht (0,4 - 1,0 wtf)
De Onderwijsspecialisten uit Arnhem zoekt een Leraren gezocht (0,4 - 1,0 wtf) per 1-1-2021
Leraren gezocht (0,4 – 1,0 wtf)

Functie omschrijving

"Wij zijn speciaal op zoek naar jou"

Gezocht: Enthousiaste leraren voor het speciaal onderwijs in Arnhem, Oosterbeek, Apeldoorn, Zetten, Ede en Veenendaal

Vind jij het vanzelfsprekend dat de ontwikkeling van de leerlingen centraal staat? En ligt je hart bij het speciaal onderwijs? Lees dan snel verder want wij zijn voortdurend op zoek naar leraren op onze scholen in Arnhem, Oosterbeek, Apeldoorn, Zetten, Ede en Veenendaal.

Als leraar bij De Onderwijsspecialisten ben je altijd op zoek naar het juiste pedagogische klimaat om maatwerk te leveren voor jouw leerlingen. Deze inzichten deel je met collega's. En collega's delen die van hen met jou. Zo worden we samen beter en verzilveren we kansen om leerlingen te laten ontwikkelen.

Heb jij deze ambitie én herken jij je in onderstaande punten, solliciteer dan direct!

Jij:
  • bent in het bezit van een pabo-diploma,
  • weet de juiste didactische en pedagogische interventies toe te passen,
  • staat stevig in je schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te gaan,
  • en werkt graag samen met je collega's om het beste in leerlingen naar boven te halen.
Concreet gaat het om een baan van 0,4 - 1,0 wtf op (een van) onze scholen in Arnhem, Oosterbeek, Apeldoorn, Zetten, Ede en Veenendaal. Je werkdagen, het aantal uren en de looptijd van je arbeidsovereenkomst is in overleg. Als leraar ontvang je afhankelijk van je opleiding en/of ervaring een salaris in schaal L10 of L11 en werk je volgens de cao primair onderwijs. Bij goed functioneren, bieden we je graag een vast contract aan.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
Om onze leerlingen zo goed mogelijk onderwijs en begeleiding te kunnen bieden, besteden we veel aandacht aan jouw deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma's om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Marieke Koeslag, Recruiter. Meer informatie? Kijk op www.deonderwijsspecialisten.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer: 19-223.

Werkweek
0,4 - 1,0 FTE

Over De Onderwijsspecialisten
De Onderwijsspecialisten biedt (voortgezet) speciaal onderwijs en extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte of gedragsproblemen hebben. We bieden onderwijs op onze 25 scholen en zetten onze expertise in om samen met partners onderwijs en ondersteuning op maat in het regulier onderwijs te realiseren. Onze scholen bevinden zich in de regio's Arnhem, Liemers, Zuidwest-Veluwe, Stedendriehoek, Overbetuwe en Achterhoek.
Als De Onderwijsspecialisten onderscheiden we ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. Zo leveren we samen met ouders en partners een passend onderwijsaanbod. En dat lukt alleen met de juiste medewerkers: onderwijsspecialisten, waarvan jij er één kunt worden. Bij ons krijg je alle ruimte om verder te leren. We bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma's, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

Plaats

Arnhem

Provincie

Gelderland

Wergever

De Onderwijsspecialisten

Plaatsingsdatum

29-01-2021

Ingangsdatum

1-1-2021

Sluitingsdatum

30-03-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

0,4 - 1,0 FTE

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Voortgezet speciaal onderwijs