Skip to content
Lerarenondersteuner / Onderwijsassistent - Het Driespan - De Muldersteeg
Stichting Koraal Groep inz. Het Driespan uit Etten Leur zoekt een Lerarenondersteuner / Onderwijsassistent - Het Driespan - De Muldersteeg per
Lerarenondersteuner / Onderwijsassistent – Het Driespan – De Muldersteeg

Functie omschrijving

Het Driespan is voor De Muldersteeg te Oosterhout met ingang van 8 april 2021 tot einde schooljaar (24 juli 2021) op zoek naar een Lerarenondersteuner/Onderwijsassistent voor 1,0 fte.

Over Het Driespan

In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op onze corporate website.

Over De Muldersteeg

De Muldersteeg zet zich met hart en expertise in om leerlingen perspectiefrijk onderwijs aan te bieden. De school wil een (kind-)vriendelijke, positieve, open, gestructureerde sfeer creƫren waarin kinderen, personeel en ouders zich veilig voelen. De leeromgeving moet uitnodigend zijn zodat iedereen optimaal kan leren en werken.

Over de functie

De lerarenondersteuner voert ondersteunende taken in onderwijs en leerlingbegeleiding uit onder de verantwoordelijkheid van een leraar, ondersteunt de onderwijsvoorbereiding en neemt deel aan professionalisering. De lerarenondersteuner maakt deel uit van het team en legt verantwoording af aan de schoolleider. Functioneel wordt de lerarenondersteuner aangestuurd door de leraar aan wie deze is toegevoegd.

Wat zoeken wij
 • We zoeken een enthousiaste en betrokken lerarenondersteuner voor een werktijdfactor van 1,00;
 • De functie mag eventueel ingevuld worden door een onderwijsassistent;
 • De ingangsdatum is 8 april 2021, de einddatum is einde schooljaar;
 • Kandidaten met ervaring binnen het speciaal (voortgezet) onderwijs of extra kennis en expertise van de doelgroep hebben onze voorkeur;
 • We hopen en verwachten dat je bijdrage zich ook kenmerkt door onze vier kernwaarden; innovatief, transparant, samen en onderscheidend.
Wat bieden wij
 • Je krijgt een tijdelijk contract conform CAO Primair Onderwijs;
 • De functie wordt ingeschaald conform CAO Primair Onderwijs;
 • Na je start en gedurende je loopbaan bij Het Driespan wordt er ruimte en begeleiding geboden voor je persoonlijke ontwikkeling;
 • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering.

Wat vragen wij van jou

Afgeronde MBO-opleiding (en als lerarenondersteuner voldoe je minimaal aan de eindtermen van de opleiding tot lerarenondersteuner);
 • Je hebt vaktechnische kennis van eenvoudige didactische en pedagogische toepassingen;
 • Je bent bekend met groepsprocessen;
 • Je beheerst de vaardigheid in het omgaan met en corrigeren van gedrag van leerlingen;
 • Je beheerst de vaardigheid in het organiseren van groepjes in de klassensituatie;
 • Je beheerst de vaardigheid in het uitvoeren van praktische/organisatorische werkzaamheden;
 • Je bent in staat creatief mee te denken in mogelijkheden;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Karin de Wild, schoolleider De Muldersteeg via het telefoonnummer 0162-420839. Wil je meer lezen over De Muldersteeg bezoek dan onze website www.koraal.nl.

Reageren

Heb je belangstelling voor deze vacature? Dan kun je reageren tot 26 februari aanstaande!

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Plaats

Etten Leur

Provincie

Noord-Brabant

Wergever

Stichting Koraal Groep inz. Het Driespan

Plaatsingsdatum

05-02-2021

Sluitingsdatum

06-04-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

1 FTE

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Onderwijsassistent

Sector

Speciaal (basis) onderwijs