Skip to content
Logopedist
Auris Zorg (regio West) uit Rotterdam zoekt een Logopedist per 25-01-2021
Logopedist

Functie omschrijving

Waar ga je werken

Op de behandelgroepen van Auris Zorg regio West wordt multidisciplinaire behandeling geboden aan kinderen van twee tot vijf jaar met een ernstige TOS. Auris Zorg regio West is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep, de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. De kernactiviteiten zijn voorlichting, preventie, diagnostiek, begeleiding, behandeling en scholing. Auris bestaat uit scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs, audiologische centra, aanmeldpunten, ambulante dienstverlening, zorggroepen en ambulante behandeling. Kik voor meer informatie op onze website. 


Wat ga je doen

Samen met een multidisciplinair team behandel je jonge kinderen die de behandelgroep bezoeken. Naast het individueel behandelen, voer je ook observaties en behandeling op de groep uit. Tevens coach je het team op het gebied van spraak, taal en communicatie en voer je gesprekken met de ouders/verzorgers en andere betrokken professionals. Je neemt testen af en verzorgt rapportages en registraties. 


De kinderen waar je voor werkt hebben een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) en zijn tussen de 2 en 5 jaar oud. Wij zijn momenteel per direct op zoek naar een logopedist voor 12 uur per week, tot en met 20 december 2021. Jouw vaste werkdag is de donderdag. De overige 4 uur wordt je ingezet op de maandag of de woensdag. 


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.
Daarnaast biedt Auris jou; 

 • de mogelijkheid inhoudelijk mee te werken aan de ontwikkeling van de behandelgroep
 • een baan waarin je werkt met een interessante en boeiende doelgroep
 • een werkomgeving met enthousiaste en deskundige collega’s, gericht op samenwerking
 • professionele ruimte en verantwoordelijkheid binnen de kaders die Auris biedt
 • kansen om je voortdurend te ontwikkelen
 • een tijdelijk aanstelling voor 12 uur per week, tot en met 20 december 2021
 • een salaris conform de CAO GZ, (FWG 55), afhankelijk van ervaring en opleiding 

Functie eisen

Wie ben jij

De woorden enthousiast, deskundig en collegiaal passen bij jou. Daarnaast neem jij mee; 

 • een afgeronde HBO opleiding Logopedie
 • ervaring met spraak-taaldiagnostiek en groepsbehandeling is een pré.
 • affiniteit met de doelgroep van jonge kinderen met een TOS
 • goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • een actieve en initiatiefrijke persoonlijkheid
 • een zelfstandige en collegiale werkhouding
 • een registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt via onderstaande knop solliciteren t/m 16 februari 2021. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Mariëlle van Koningsbrugge, teamleider Auris Zorg regio West, via e-mail: m.vankoningsbrugge@auris.nl of telefoon: 06-49767537.


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIEPROCEDURE: In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden plaats op de locatie (indien mogelijk) of via Skype/ videobellen. De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdagochtend 18 februari. 


Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Auris Zorg (regio West)

Plaatsingsdatum

25-01-2021

Ingangsdatum

25-01-2021

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Speciaal (basis) onderwijs