Skip to content
Medewerker financiële- en leerlingenadministratie
Chr. College de Populier uit Den Haag zoekt een Medewerker financiële- en leerlingenadministratie per 1 mei 2021 of eerder
Medewerker financiële- en leerlingenadministratie

Functie omschrijving

Medewerker financiële- en leerlingenadministratie, 0,8-1,0 fte - schaal 6 CAO-vo

Ben jij een accurate, zelfstandig werkende medewerker financiële- en leerlingenadministratie? Zorg jij graag dat de zaken goed geregeld zijn en krijg jij energie van een werkomgeving waarin altijd leven in de brouwerij is? Dan zoekt De Populier jou!

WAT GA JE DOEN?
Je draagt je steentje bij aan het goede verloop van alle werkzaamheden op het gebied van leerlingenadministratie. Verder verricht je werkzaamheden t.b.v. de financiële administratie. Je werkt nauw samen met een andere collega van de financiële administratie om de afhandeling van financiële zaken tot in de puntjes te regelen. Verder draai je je hand niet om voor de jaarlijkse bekostigingscontrole en zorg je samen met je collega's dat de administratieve werkzaamheden goed en nauwkeurig uitgevoerd worden.

OVER ONS
De Populier is een brede school van christelijke identiteit, verdeeld over twee locaties in Den Haag. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. De mavo is gevestigd op de locatie aan de Dunklerstraat en havo/vwo op de, hoe toepasselijk, Populierstraat in Den Haag. Wij zijn onderdeel van Lucas Onderwijs. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw werk op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. De eerste tijd kun je rekenen op begeleiding van een ervaren begeleider.
Zo zorgen wij voor een goede start! Onze slogan luidt: samen doen we het beter!


WAT VRAGEN WIJ?
Je bent proactief en zelfstandig! Aan een half woord heb je genoeg en je vindt gemakkelijk de weg binnen de school.
Om alle taken goed uit te kunnen voeren ben je accuraat, klantvriendelijk, stressbestendig, flexibel en collegiaal. Jouw communicatieve vaardigheden zijn zowel mondeling als schriftelijk goed ontwikkeld en uiteraard ben je ICT-vaardig.
Je hebt ervaring met elektronische leeromgevingen. Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO4-niveau. Je hebt enkele jaren ervaring, bij voorkeur in het Voortgezet Onderwijs. Wat echt een vereiste is, is dat je ervaring hebt met Magister en Wiscollect.


LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag, via Meesterbaan, vóór 28 februari 2021 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Wij zoeken iemand per 1 mei, maar liever nemen we je eerder aan.
Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.  

Arbeidsvoorwaarden

CAO - VO;
trede afhankelijk van opleiding en ervaring

Plaats

Den Haag

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Chr. College de Populier

Plaatsingsdatum

12-02-2021

Ingangsdatum

1 mei 2021 of eerder

Sluitingsdatum

28-02-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

0,8 - 1,0

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

schaal 6

Functie categorie

Administratief Medewerker

Sector

Voortgezet onderwijs