Skip to content
Medewerker HR-Services
Stichting Koninklijke Auris Groep uit Rotterdam zoekt een Medewerker HR-Services per 02-02-2021
Medewerker HR-Services

Functie omschrijving

Waar ga je werken

Ons prachtige hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam (Ammanplein). Op deze locatie zijn, naast de Raad van Bestuur, ook een audiologisch centrum en de Auris Ondersteunende Diensten (AOD) gevestigd. De AOD bestaat uit vier domeinen: HR, Bedrijfsvoering, Beleid, Onderzoek en Kwaliteit (BOK) en ICT. In deze rol val jij onder het domein HR en leg je verantwoording af aan het de Teamleider HRS. Wij werken momenteel veel thuis en ook na de Corona maatregelen zijn er voldoende thuiswerkmogelijkheden.


Wat ga je doen

Jij hebt dingen al geregeld voordat ernaar gevraagd wordt. Als medewerker HR-services zet jij je proactief elke dag in om zowel de klanten als jouw directe collega’s te ondersteunen bij HR-gerelateerde vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen over wet- en regelgeving, arbeidsvoorwaarden, (tijdelijke) inhuur, ziekteverzuim en reiskosten. Alle vragen komen binnen via verschillende kanalen. Jij beantwoordt deze vragen, zet specifieke vragen waar nodig door en weet ook zelfstandig zaken uit te zoeken.


Daarnaast zorg je samen met de HR adviseur voor een optimale ondersteuning van het management. Denk hierbij aan administratieve ondersteuning bij het opstellen van overeenkomsten, doorvoeren van mutaties en overige administratieve werkzaamheden. Kennis van het HR-werkveld is belangrijk, affiniteit met onderwijs en zorg een pre.

Jij houdt ervan om de mouwen op te stropen en bent betrokken bij de organisatie en haar missie. Jij hebt een vooruitziende blik en bewaart te allen tijde het overzicht. Een lege mailbox en blije collega’s, at geeft jou een voldaan gevoel aan het einde van de dag!


Wat bieden wij jou
Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou;

 • Een werkplek in een organisatie die volop in beweging is: zo investeren we de aankomende tijd fors in het door ontwikkelen van e-hrm. Het HR-services team speelt daarin een belangrijke rol;
 • Een verantwoordelijke en afwisselende baan, waarin je middenin deze prachtige organisatie staat
 • Een ambitieus HR-team met de blik vooruit. Je wordt onderdeel van een team bestaande uit adviseurs, specialisten en jouw directe collega’s binnen HR-services
 • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng om (werk)processen te verbeteren
 • Salaris conform de CAO PO, OOP schaal 8. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.
 • 53 vakantiedagen per jaar op basis van fulltime dienstverband
 • Aansluiting bij het pensioenfonds ABP
 • Ruime mogelijkheden voor thuis/mobiel werken

Functie eisen

Wie ben jij

Jij houdt van actie, bent niet verlegen en hebt een vooruitziende blik. Ondersteunend, ambitieus en ondernemend zijn woorden die bij jou passen. Daarnaast neem jij mee;

 • Minimaal een hbo diploma op het gebied van HR, bedrijfskunde of een vergelijkbare studie
 • Ervaring op het gebied van PSA- vraagstukken in een grote organisatie
 • De gave om het overzicht te bewaren. Zelfs bij een ontplofte mailbox/telefoon
 • Goede contactvaardigheden, zowel persoonlijk als op papier
 • Kennis van Microsoft Office. Het is een pre als je ook met AFAS hebt gewerkt
 • De wil om te bouwen aan de doelen van de organisatie
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij bent betrokken bij jouw werk, maar zeker ook bij jouw team en afdeling
 • Leergierigheid en kennis om processen snel te snappen, waardoor je snel zelfstandig aan de slag kunt


Solliciteren

Enthousiast geworden? Wij zijn ook benieuwd naar jou! Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Dit kan tot en met 14 februari 2021. Voor vragen over de vacature of de procedure kun je terecht bij Lars Tigchelaar, Corporate Recruiter Via e-mailadres l.tigchelaar@auris.nl

De gesprekken vinden zo snel mogelijk na de sluitingsdatum plaats. Een assessment, gericht op competenties kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Stichting Koninklijke Auris Groep

Plaatsingsdatum

02-02-2021

Ingangsdatum

02-02-2021

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Speciaal (basis) onderwijs