Skip to content
Medewerker Interne Controle
mboRijnland uit Gouda zoekt een Medewerker Interne Controle per 11-02-2021
Medewerker Interne Controle

Functie omschrijving

Medewerker Interne Controle

Zijn de activiteiten en de administratie van het Centrum voor Service & Support (CS&S) betrouwbaar, rechtmatig, doelmatig en klantgericht? Die vraag staat centraal in jouw werk als medewerker Interne Controle. Mede dankzij jou hebben we goed in beeld of we op koers liggen en waar we eventueel moeten bijsturen. Klinkt dit als een uitdaging? Dan hebben wij wellicht de baan voor jou.

Wat ga je doen

Als medewerker Interne Controle toets jij of de activiteiten die we uitvoeren voldoen aan de afspraken en de juiste kwaliteit hebben. Door het toetsen van de administratie bevorder je de interne beheersing van het CS&S én de samenwerking met de andere onderdelen van mboRijnland. In opdracht van de Team Coördinator Interne Controle zet je analyses en audits op en voert ze uit. Samen adviseer je over de uitkomsten van financiële- en procesaudits. In jouw rol als medewerker Interne Controle ben je onderdeel van een lerend netwerk - samen met de interne controle, de klanten van het CS&S, Centrum voor Strategie & Advies, Centrum voor Informatie & Innovatie en de Colleges vorm je dit netwerk. Via deze samenwerking geef je invulling aan het control plan, bewaak je de kwaliteit en help je het CS&S om zijn doelstellingen te behalen. Je neemt onze stakeholders mee door hen te laten zien waarom zaken volgens dit control plan gedaan moeten worden. Je denkt mee over hoe de interne controle en de nodige control matrixen worden ingericht. Er zijn nog legio kansen om interne controle op de kaart te zetten, dit is voor jou een uitdaging. In deze rol mag jij een positieve betweter zijn maar hebt altijd oog voor de relatie!

Wie zoeken we

- Je hebt een relevant hbo-diploma of een wo-diploma, bijvoorbeeld richting accountancy;
- Je hebt 2 jaar ervaring met financiële- en procesaudits;
- Je hebt ervaring met het opzetten van control matrixen;
- Je kunt zelfstandig werken;
- Je hebt ervaring met het toepassen van IT op audits;
- Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in je vakgebied.

Verder omschrijven de woorden oplossingsgericht, analytisch, flexibel, overtuigend, resultaatgericht, klantgericht, accuraat en gestructureerd je als geen ander en ben je iemand die zelfontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en op de hoogte is en wil blijven van alle laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Als team werken we graag samen en delen we graag kennis met elkaar.

Wat bieden wij

Op de functie van medewerker Interne controle is de CAO MBO van toepassing. De functie is gewaardeerd in schaal 9 conform ons functiebouwwerk is de inschaling gebaseerd op medewerker proces en projectondersteuning B (maximaal € 3916,- bruto per maand bij een dienstomvang van 36,86 uur per week). Het betreft een tijdelijke functie van 1 jaar met kans op uitbreiding tot einde kwaliteitsagenda 2022. Bovendien is jouw ontwikkeling voor ons een prioriteit. Met de mboRijnland academie blijf je jezelf verbeteren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze interne en externe trainers helpen je graag het maximale uit je werk te halen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor. De aanstelling is in eerste instantie tijdelijk maar bij goed functioneren kan deze worden omgezet naar een vaste aanstelling.

Daarnaast bieden wij:

- 8,33% eindejaarsuitkering; 
- Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
- De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen; 
- 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling; 
- Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
- Een laptop volgens onze BYOD-regeling; 
- Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
- Ruime scholingsfaciliteiten. 

Meer informatie

Hiervoor kan je contact opnemen met  de vacature verantwoordelijke Jeritza Angela, per mail op jangela@mborijnland.nl en per telefoon op 0651131670. 

Reageren

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton , waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure. 

Na je sollicitatie 

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie. 

Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus

Plaats

Gouda

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

mboRijnland

Plaatsingsdatum

12-02-2021

Ingangsdatum

11-02-2021

Sluitingsdatum

12-03-2021

FTE

0,8000

Functie categorie

Controller

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs