Skip to content
Medewerker Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit
Grafisch Lyceum Rotterdam uit Rotterdam zoekt een Medewerker Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit per z.s.m.
Medewerker Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit

Functie omschrijving

Ten behoeve van het bureau Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit (BOOK) zoeken wij een:
 
Medewerker Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit (0,8 fte)
 
Bij bureau Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit (BOOK) werk je mee aan de vertaling van de visie en uitgangspunten van het onderwijs voor afdelingen van zowel het mbo en vmbo. De afdelingsdirectie is verantwoordelijk voor de organisatie, de ontwikkeling en de uitvoering van het primaire proces, namelijk het onderwijs, de realisatie van de onderwijsdoelen en de onderwijsprogrammering. De afdeling BOOK valt hiërarchisch rechtstreeks onder de Stafdienst Onderwijsorganisatie. BOOK is een betrokken partner op het gebied van onderwijsontwikkeling, onderwijskwaliteit en onderwijsvernieuwing.
 
De functie
De medewerker Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit is actief betrokken bij de ontwikkeling van onderwijs, inhoud en examinering. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van onderwijsontwikkeling en kwaliteit. Op basis van je specifieke kwaliteiten word je ingezet bij trainingen, projecten en/of studiedagen op het gebied van; pedagogiek, didactiek, toetsing en examinering, wet en regelgeving.
Naast de schoolbrede activiteiten ondersteun je de afdelingsdirecteur bij het opstellen en het uitvoeren van het jaarplan en neem je, waar nodig of gewenst, deel aan de daaruit voortkomende activiteiten.
Ook fungeer je als actieve sparringpartner voor de afdelingsdirecteuren waar je werkzaam voor bent.
Je levert een bijdrage aan het vaststellen van de kaders voor de vertaling van het kwalificatiedossier naar de leertrajecten en modules. Dit met oog voor wet- en regelgeving en GLR afspraken en wensen.
Ook het actualiseren en bewaken van de consistentie van de onderwijs- en examenregeling en studiegidsen valt hieronder.
 

Functie eisen

Gewenst profiel:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met een afgeronde hbo-opleiding (lerarenopleiding). Je hebt het liefst enkele jaren ervaring als docent in het mbo en vergelijkbare werkzaamheden verricht. Als persoon ben je flexibel, praktisch (hands-on mentaliteit), initiatiefrijk, en gericht op kwaliteit, verbinding, samenwerking en resultaat. Verder ben je in het bezit van uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden. Ervaring met projectmatig werken is een must, ervaring met de methodiek van stichting leerKRACHT een pré. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
 

Arbeidsvoorwaarden

Wat we bieden:
Wij bieden onder andere een stimulerende werkomgeving, waarin de mens centraal staat en je je als professional verder kunt ontwikkelen. Verder bieden we een uitstekende verlofregeling, 13e maand en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden. De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 4.359,- bruto per maand bij een voltijdsaanstelling (schaal 10 CAO MBO).
 

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Grafisch Lyceum Rotterdam

Plaatsingsdatum

02-02-2021

Ingangsdatum

z.s.m.

Sluitingsdatum

18-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,8000

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

CAO MBO schaal 10

Functie categorie

Kwaliteitsmedewerker

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs