Skip to content
Medewerker Salarisadministratie
Deltion College uit Zwolle zoekt een Medewerker Salarisadministratie per
Medewerker Salarisadministratie

Functie omschrijving

Medewerker Salarisadministratie (24 uur)
Met jouw hulp zorgt de Salarisadministratie ervoor dat alle salarissen van alle ruim 1.800 medewerkers van het Deltion College tijdig en correct worden uitbetaald. Als Medewerker Salarisadministratie ga jij de huidige twee salarisadministrateurs ondersteunen en ben je cijfermatig onderlegd.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Onder aansturing van de salarisadministrateurs ga je de (salaris)mutaties correct verwerken, bewaak je de cao afspraken, lever je op aanvraag gestandaardiseerde rapportages aan, controleer en zet je declaraties IB-47 naar de financiële afdeling door en bewaak en controleer je het doelgroepenregister banenafspraak en de correspondentie hierover met het UWV. Daarnaast ga je periodiek de vragenlijsten invullen (o.a. CBS), verwerk je het ontvangen ziekengeld- en zwangerschapsuitkeringen en lever je op aanvraag bruto-netto berekeningen. Per 1 januari 2022 is het Deltion College voornemens de overstap te maken naar een nieuw e-HRM softwarepakket. In voorbereiding daarop zullen de huidige salarisadministrateurs in 2021 o.a. nauw betrokken zijn bij de inrichting van het nieuwe pakket, het overzetten van data en het volgen van trainingen.
De personeels-en salarisadministratie maakt deel uit van de dienst Human Resource Development (HRD). De dienst HRD ondersteunt het College van Bestuur, het management en de medewerkers in het goed uitvoeren van het werkgeverschap. Voor een optimale inzet van medewerkers is een goede uitvoering van afspraken over arbeidsvoorwaarden en salarisbetaling een voorwaarde. Het Deltion College maakt gebruik van e-HRM software Youforce van Raet.

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.

Bij Deltion staan we voor openheid en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze leraren leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.
 

Functie eisen

Jij bent
Communicatief vaardig in zowel woord als geschrift. Je kunt klanten zorgvuldig en helder te woord staan en gaat integer en vertrouwelijk met informatie om. Je werkt accuraat, bent analytisch ingesteld en hebt een cijfermatig inzicht. Je werkt zelfstandig, hebt een proactieve houding en je maakt softwareapplicaties snel eigen. Je bent goed in het begrijpelijk uitleggen van salarisspecificaties.
Wat we verder graag zien op je cv:
- mbo/hbo werk- en denkniveau;
- relevante afgeronde opleiding;
- ervaring met het werken in MS Excel;
- kennis van de cao mbo;
- bezig met/ in het bezit van een PDL is een pré;
- kennis van Youforce-applicaties is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Je tekent bij ons een jaarcontract. Binnen de huidige omstandigheden is verlenging niet mogelijk. De functie van Medewerker Salarisadministratie is ingedeeld in salarisschaal 7. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 3.083,-, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- meer dan 8 weken verlof per jaar;
- collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding én een
  uitstekende pensioenregeling;
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter maken
  in je werk.

Plaats

Zwolle

Provincie

Overijssel

Wergever

Deltion College

Plaatsingsdatum

11-02-2021

Sluitingsdatum

28-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,6 fte

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

7

Functie categorie

Salarisadministrateur

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs