Skip to content
Meerschools intern begeleider
Vacature meerschools intern begeleider voor WereldKidz Kievit en WereldKidz 'f Kockenest wtf 0,5
Meerschools intern begeleider

Functie omschrijving

Ben jij onze meerschools intern begeleider?

WereldKidz staat voor…
‘Kinderen begeleiden in hun eigen ontwikkeling en optimaal voorbereiden op hun toekomst door uitdagend onderwijs.’ Dit realiseren we door op alle niveaus binnen onze organisatie én met onze omgeving samen te leren. Ieder vanuit zijn eigen rol. Onze visie: WereldKidz is samen leren.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, een rol waarin je talenten en ervaringen samen komen? Dan ben je bij WereldKidz aan het goede adres. Wij zoeken professionals met coördinerende capaciteiten. Doorpakkers, die kindgericht en resultaatgericht zijn en snel kunnen schakelen.

Wij zijn per direct op zoek naar een meerschools intern begeleider wtf 0,5 met gevoel voor primair en passend onderwijs voor onze scholen WereldKidz Kievit (Maartensdijk) en WereldKidz ‘t Kockenest (Kockengen). De dagen zijn in overleg af te stemmen.

Meer informatie over de scholen is te vinden op website van de Kievit en website van 't Kockenest

Voel jij je aangesproken?
Heb je interesse voor deze functie? Stuur dan uiterlijk voor 1 maart je cv met een korte motivatie waarin jij aangeeft waarom je de ideale collega voor ons bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Je krijgt gegarandeerd binnen een week antwoord.
Een functie van 20 uur per week met een passende beloning (conform de CAO PO, schaal 11 onderwijsondersteunend personeel (oop). Max. € 4.861,- bruto bij een fulltime dienstverband.

Je kunt je sollicitatie sturen naar: solliciteren@wereldkidz.nl tav Marloes Eek, recruiter onderwijs.
Nieuwsgierig naar WereldKidz? Bekijk hier de website en wil je meer weten over de functie? Klik hier voor de functiebeschrijving meerschools intern begeleider WereldKidz.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Willem Klap clusterdirecteur, 0633317410.

Procedure (wijzigingen voorbehouden). Op een later moment wordt bepaald of de gesprekken op afstand zijn of op het WereldKidz-bureau in Zeist.
1e selectiegesprek. Dinsdag 9 maart tussen 9.00-12.00 uur en worden de eerste selectiegesprekken gepland. De eerste gesprekken zijn zogenaamde speeddates van maximaal 15 minuten. De gesprekken worden gevoerd door:
  • Lotteke de Kruijff, directeur onderwijs
  • Willem Klap, directeur
  • An Roozendaal, schoolleider
2e selectiegesprek. Dinsdag 16 maart tussen 11.00-14.00 uur worden de tweede selectiegesprekken gepland. De gesprekken worden gevoerd door:
  • Lotteke de Kruijff, directeur onderwijs
  • Willem Klap, directeur
  • An Roozendaal, schoolleider
  • Trainingsacteur
 
  • Assessment.  Vrijdag 19 maart van 13.00-15.00 uur wordt het assessment afgenomen door Mercuri-Urval.
  • Is de uitkomst van het assessment positief dan vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats op vrijdag 26 maart om 10.00 uur.

Plaats

Maartensdijk

Provincie

Utrecht

Wergever

WereldKidz Kievit

Plaatsingsdatum

01-02-2021

Ingangsdatum

In overleg te bepalen

Sluitingsdatum

01-03-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,5

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Intern begeleider

Sector

Basisonderwijs