Skip to content
Montessori Leerkracht Bovenbouw
Montessorischool Parijsch uit Culemborg zoekt een Montessori Leerkracht Bovenbouw per
Montessori Leerkracht Bovenbouw

Functie omschrijving

Montessorischool Parijsch is een school in de wijk Parijsch en heeft 9 groepen. Wij stimuleren de ontwikkeling van de kinderen volgens de visie van Maria Montessori. Wij zorgen dat kinderen kennis en vaardigheden verwerven. Wij leren kinderen om te gaan met elkaar: op school en in de maatschappij. Wij leren kinderen de waarde van vrijheid, en de verantwoordelijkheid die daarmee gepaard gaat. Het team van Parijsch bestaat uit 17 enthousiaste montessorianen en is professioneel en flexibel. Vanwege het vertrek van een van onze leerkrachten zijn we op zoek naar een nieuwe collega in de bovenbouw. Wij zoeken een bovenbouwleerkracht die vier dagen per week in de bovenbouw gaat werken. In het lopende schooljaar is dit in verschillende groepen. We bieden een fijn team om in te werken, waarin professioneel wordt gehandeld en de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het onderwijs door iedereen wordt gedragen.

Functie eisen

Wij zoeken:

Een enthousiaste en ervaren leerkracht die bereid is te investeren in de totale ontwikkeling van het kind. De leerkracht geeft het kind de ruimte om te laten ontdekken en om te kunnen leren. De persoon die we zoeken deelt graag ervaringen met collega’s en staat stevig in de schoenen. De leerkracht die wij zoeken heeft verder:
- een hart voor montessorionderwijs;
- een montessoridiploma, of de bereidheid dit te gaan behalen;
- bereidheid om te werken in een heterogene groep;
- ervaring met het opbouwen en behouden van een goed pedagogisch klimaat, bij voorkeur in de bovenbouw;
- talent voor montessori-klassenmanagement.

Persoonlijke kenmerken Je bent een stevige persoonlijkheid die graag samenwerkt binnen een team en je hebt affiniteit met het montessorionderwijs. Je kan goed omgaan met feedback en op jezelf reflecteren als professional. Je hebt relativeringsvermogen en gevoel voor humor.

Plaats

Culemborg

Provincie

Gelderland

Wergever

Montessorischool Parijsch

Plaatsingsdatum

26-01-2021

Sluitingsdatum

21-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0.7-0.8

Salarisschaal

Inschaling is conform cao

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs