Skip to content
Ondersteuner Orde & Veiligheid
Deltion College uit Zwolle zoekt een Ondersteuner Orde & Veiligheid per
Ondersteuner Orde & Veiligheid

Functie omschrijving

Ondersteuner Orde & Veiligheid (24-40 uur)
Door de huidige coronamaatregelen wordt er in het onderwijs veel gevraagd van studenten en leraren. Als Ondersteuner Orde & Veiligheid zorg jij ervoor dat studenten toch goed worden voorbereid op hun beroep.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Het team Orde & Veiligheid verzorgt de opleidingen Handhaver Toezicht & Veiligheid, Particulier Beveiliger, Coördinator Beveiligingen Leidinggevende team/afdeling/project. Als ondersteuner ben jij degene die als rollenspeler ondersteunt in de praktijklessen van Handhaver Toezicht en Veiligheid en Particulier Beveiliger. Je begeleidt studenten die moeite hebben met afstandsonderwijs en je wordt bij diverse evenementen ingezet waarin je ook studenten begeleidt. Daarnaast kun je worden ingezet binnen de interne beveiligingsdienst voor het handhaven van de coronamaatregelen binnen het Deltion College in samenwerking met studenten.

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.
Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

Functie eisen

Jij bent
Iemand met een proactieve houding. Je bent enthousiast en draagt jouw vak graag over aan anderen. Je maakt makkelijk contact met jongeren en je kunt je verplaatsen in je rol tijdens de praktijklessen.
Verder zien we graag het volgende:
- een diploma Coördinator Beveiliging;
- op korte termijn beschikbaar en flexibel inzetbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod
We bieden je een tijdelijk dienstverband aan tot en met 31 december 2021. De functie van ondersteuner is ingedeeld in salarisschaal 6. Het maximale fulltime brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 2.805,- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Het dienstverband zal aangegaan worden via Randstad Employability. 

Plaats

Zwolle

Provincie

Overijssel

Wergever

Deltion College

Plaatsingsdatum

01-02-2021

Sluitingsdatum

14-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,6-1,0 fte

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

6

Functie categorie

Onderwijsassistent

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs