Skip to content
Onderwijsassistent
Zone.college uit Twello zoekt een Onderwijsassistent per 01-03-2021
Onderwijsassistent

Functie omschrijving

Ben jij op zoek naar een baan vol afwisseling en wil je leerlingen helpen hun vaardigheden te ontwikkelen? Wil jij de rechterhand zijn van een docent en vind je het leuk om flexibel ingezet te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omvang
Voor de locatie Twello zijn wij op zoek naar twee onderwijsassistenten voor 0.8-1,0 fte. Deze vacature willen we invullen op basis van een coronanoodmaatregel van de Rijksoverheid en heeft in principe een looptijd van 1 maart tot en met 31 juli 2021.

Wat ga je doen?
Als onderwijsassistent ondersteun je de docenten bij de voorbereiding en uitvoering van lessen. Je vangt lessen op en/of houd toezicht in alle klassen en leerjaren van het vmbo. Dit kan betekenen dat de ene keer een docent digitaal les geeft vanuit huis, terwijl jij met de leerlingen in het lokaal op school zit. Een andere keer geeft de docent les aan de klas, verdeeld over meerdere lokalen waarbij jij de docent ondersteunt. Of de leerlingen gaan zelfstandig, onder jouw toeziend oog, aan het werk met lesstof die ze van de docent krijgen. Je hoeft zelf geen lessen te ontwikkelen en bent altijd onder begeleiding van een docent (soms op afstand) aan het werk.
 

Functie eisen

Je profiel
  • Je hebt een afgeronde opleiding Onderwijsassistent niveau 4 of een vergelijkbare opleiding;
  • Je hebt kennis van pedagogiek en didactiek;
  • Je hebt ervaring met het werken met vmbo leerlingen;
  • Je beschikt over organisatietalent, stelt prioriteiten en zorgt ervoor dat benodigde mensen en middelen op het juiste moment beschikbaar zijn;
  • Je bent communicatief vaardig, je overlegt makkelijk met ouders, (leer) bedrijven en collega`s;
  • Je bent flexibel, je werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en niet altijd voorspelbaar, maar voor jou is dit geen probleem;
  • Je kunt goed samenwerken en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;

Arbeidsvoorwaarden

De Organisatie
Werken bij Zone.college is werken in een inspirerende en vertrouwde werkomgeving met veel ruimte voor groei en ontwikkeling. Onze medewerkers zijn betrokken, gemotiveerd en gedreven om samen goede resultaten te behalen. In een informele bedrijfscultuur, waarin we respectvol en integer met elkaar omgaan, werken we samen aan groots groen onderwijs voor alle generaties. Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, leerlingen en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving waarin ze zich thuis voelen. Nieuwe mogelijkheden ontdekken. Met hoofd, hart en handen zelf en samen uitgroeien tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken wereldburgers, die oog hebben voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij willen graag dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en geven iedereen de ruimte om kennis te maken met je collega’s en de organisatie. Tevens vinden wij het van groot belang dat je veel vrijheid hebt om de werkzaamheden in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Wij zien het unieke in elke medewerker en zetten je graag in op je talenten!
Salaris is conform cao mbo (schaal 6 max. €2.714,-) en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website.


 

Plaats

Twello

Provincie

Gelderland

Wergever

Zone.college

Plaatsingsdatum

29-01-2021

Ingangsdatum

01-03-2021

Sluitingsdatum

14-02-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

0,8-1,0

Functie categorie

Onderwijsassistent

Sector

Voortgezet onderwijs