Skip to content
Onderwijsassistent onderbouw
Auris Dienstverlening regio Midden uit Utrecht zoekt een Onderwijsassistent onderbouw per 12-02-2021
Onderwijsassistent onderbouw

Functie omschrijving

Hier ga je werken
Fortaal is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep, de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Kijk op voor meer informatie over onze school en onze werkwijze op onze website. 


Dit ga je doen

Als onderwijsassistent ben je vliegende keep binnen en buiten het klaslokaal. Jij bent verantwoordelijk voor ondersteunen van leraren en leerlingen binnen en buiten de lessen. Individuele ondersteuning? Een les voorbereiden? Een les geven in kleine groepen? Jij draait er jouw hand niet voor om. Je ondersteunt de lessen bij de groepen 1-2 en 3. Jij bent het extra paar handen en ogen wat voor deze doelgroep hard nodig is.


Dit doe je door aandacht te hebben voor de leerling en zijn/haar onderwijsbehoefte en door actief mee te denken over de aanpak van uitleg voor individuele of groepen leerlingen. Jij werkt met leerlingen die doof of slechthorend zijn. Als betrokken onderwijsassistent ben je altijd opbrengst- en doelgericht aan het werk.


Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Binnen de school staat een multidisciplinair team voor jou klaar. Hierbij kun je denken aan andere leraren, orthopedagogen en logopedisten. Samen zorgen jullie voor het beste leerklimaat voor jouw leerlingen.  Wij zoeken iemand die vanaf 1 april 2021 voor 4-5 dagen per week beschikbaar is. Omdat je met leerlingen werkt met een auditieve beperking, is ervaring met NmG en/of NGT nodig. Hebben wij een match? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!


Dit bieden wij

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 4 of 5 , afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €2557,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • een uitdagende en afwisselende baan voor 4-5 dagen per week 
 • een tijdelijke aanstelling met een mogelijkheid op een vast dienstverband
 • leerlingen met uitdagende vraagstellingen
 • een school met plezierige, deskundige collega’s gericht op samenwerking in een multidisciplinair team
 • het werken in een team dat de best mogelijke onderwijsresultaten met de leerlingen wil behalen
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden

Functie eisen

Dit ben jij

De woorden communicatief, reflectief en zelfstandig omschrijven jou. Samenwerking met diverse disciplines binnen de school verloopt bij jou uitstekend. Daarnaast neem jij mee:

 • een volledige bevoegdheid als onderwijsassistent
 • een beschikbaarheid van 4-5 dagen per week
 • vaardigheid in de Nederlandse Gebarentaal (NGT) en/of NMG vaardigheid
 • affiniteit met leerlingen met een auditieve beperking
 • ervaring in het werken binnen het onderwijs
 • een zelfstandige en communicatieve opstelling
 • vaardigheden om samen te werken 
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot 22 februari november 2020 kun je reageren. De gesprekken vinden plaats op een later moment. 

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure kun je contact opnemen met Ellis van Wageningen, Teamleider via e.wageningen@auris.nl 


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIEPROCEDURE:

In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden daardoor plaats, indien mogelijk, op locatie anders via Skype/ videobellen.

Plaats

Utrecht

Provincie

Utrecht

Wergever

Auris Dienstverlening regio Midden

Plaatsingsdatum

12-02-2021

Ingangsdatum

12-02-2021

Functie categorie

Pedagogiek

Sector

Speciaal (basis) onderwijs