Skip to content
Onderwijsassistent voor de invalpool in Den Haag
DIT IS WIJS uit 's-Gravenhage zoekt een Onderwijsassistent voor de invalpool in Den Haag per 2021-02-09
Onderwijsassistent voor de invalpool in Den Haag

Functie omschrijving

Laten we kennismaken. Ik wil met je in gesprek gaan over wat jouw drijft en waar jouw hart écht sneller van gaat kloppen.
Heb jij een onderwijsassist diploma en ervaring zelfstandig voor de klas? Top! Wij kunnen jouw inzet goed gebruiken op de scholen waar mee wij samenwerken, doormiddel van onze invalpool. Ben jij parttime of fulltime beschikbaar? Dan is dit de perfecte vacature voor jou!

Onze collega’s van de afdeling Planning krijgen een belletje van een school. Of wij iemand hebben die morgen groep 5 kan overnemen, de juf belde namelijk net dat zij ziek is en niet kan komen werken. Natuurlijk! De collega’s gaan als een malle aan de slag en zien in jouw dossier dat deze opdracht perfect bij jou past. ‘Hoi ….., met Tegista van DIT IS WIJS. Groep 5 heeft morgen een juf of meester nodig en ik zie dat jouw voorkeuren perfect passen bij deze opdracht! Kan ik de school blij maken dat jij ze morgen uit de brand helpt?

Je krijgt een bevestiging van de opdracht en kunt je gaan voorbereiden. Als je wilt kun je zelfs onze coach Sonja benaderen voor tips & tricks over het invallen. Het is zover; je werkdag begint! De directeur van de school ontvangt je en laat je snel het gebouw en de klas zien. Jij bent er klaar voor en ontvangt de kinderen, stelt jezelf voor en doet een kennismakingsspel. Vervolgens zorg jij voor een geweldige dag voor de leerlingen. Zo, de dag is voorbij gevlogen en jij ruimt nog even het lokaal op en schrijft een overdracht voor de volgende dag. Je loopt op weg naar buiten nog even langs de directeur want die is natuurlijk erg benieuwd hoe jouw dag is geweest. Onderweg naar huis kan jij alleen maar terugdenken aan deze fantastische dag, en ben jij klaar voor de volgende opdracht!

Functie eisen

Je bent een onderwijsassistent in hart en nieren. Voor zelfstandig de groep overnemen draai jij je hand zeker niet om. Je bent flexibel en stressbestendig, en weet hoe jij de leerlingen een geweldige dag kunt bezorgen. Je bent woonachtig in Den Haag of bereid hiernaar toe te reizen, en bent minimaal één dag per week beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Een baan waarbij geen dag hetzelfde is;
Salaris conform cao PO;
Begeleiding van een matchingscoördinator én van onze coach Sonja;
De vrijheid om zélf te kiezen welke dagen je werkt.

Plaats

's-Gravenhage

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

09-02-2021

Ingangsdatum

2021-02-09

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

1700-2400

Functie categorie

Onderwijsassistent

Sector

Basisonderwijs