Skip to content
Onderwijsassistenten / ondersteuners voor de klas
Onderwijsassistenten / ondersteuners tijdelijk
Onderwijsassistenten / ondersteuners voor de klas

Functie omschrijving

 

Functie eisen

Wat verwachten we van jou?
We zoeken collega’s die een ondersteunende rol kunnen vervullen tijdens de lessen. Je hebt affiniteit met het onderwijs en onze leerlingen en bent bereid hier een ondersteunende rol in te pakken. Je bent flexibel en proactief. Daarnaast bezit je persoonlijke kwaliteiten zoals didactische en pedagogische vaardigheden die jou geschikt maken om het onderwijs te ondersteunen.
We nodigen met name  onderwijsassistenten met relevante ervaring uit om te solliciteren.
 

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden we jou?
Een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je ontwikkelen. De uren die je werkt zijn bespreekbaar. Jouw salaris zal worden vastgesteld op basis van de cao VO conform schaal 5 inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring, (maximaal €2.659,- bruto).  De cao VO biedt o.a. een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering van 8% en een persoonlijk budget van 50 uur (op fulltimebasis). 
Het betreft een tijdelijke vacature tot het einde van het schooljaar. De inhoudelijke werkzaamheden en de locatie/campus zullen in onderling overleg worden afgestemd. Ben je enthousiast en ben je bereid om in deze bijzondere tijd een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van ons onderwijs dan komen we graag met je in contact.

Plaats

Venlo

Provincie

Limburg

Wergever

OGVO

Plaatsingsdatum

02-02-2021

Ingangsdatum

z.s.m.

Sluitingsdatum

12-02-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

in overleg

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

Schaal 5

Functie categorie

Onderwijsassistent

Sector

Voortgezet onderwijs