Skip to content
Onderwijscoach Goes
Luzac Goes uit Goes zoekt een Onderwijscoach Goes per
Onderwijscoach Goes

Functie omschrijving

Luzac voortgezet onderwijs is een gevestigde naam als het gaat om particulier onderwijs. Voor onze 18 reeds bestaande vestigingen, verspreid over het land, zoeken wij orthopedagogen en psychologen die als onderwijscoach mee willen bouwen aan een nieuw initiatief: Luzac Studiebegeleiding. 

Jouw kennis als psycholoog of orthopedagoog zetten wij in om leerlingen die niet op Luzac zitten met aanvullend onderwijs toch met plezier en vol zelfvertrouwen goede resultaten te laten behalen, met een mooi rapport of diploma als sluitstuk. Jij maakt samen met de ouders en leerlingen een begeleidingsplan op maat, gebaseerd op de individuele behoeften van de betreffende leerling.
Dit is maatwerk. Dit is jouw uitdaging!  

Jij hebt de dagelijkse leiding over het onderdeel Studiebegeleiding op de Luzac vestiging en bent het eerste aanspreekpunt wat betreft Luzac Studiebegeleiding voor ouders en leerlingen uit de regio. Naarmate het aantal leerlingen groeit, ga jij ook de leerlingbegeleiders aansturen die het maatwerk bij de studiebegeleiding leveren.

Een nieuw, groeiend initiatief vraagt van jou een ondernemende instelling. Jij kunt jouw bijdrage leveren aan deze groei door Luzac Studiebegeleiding onder de aandacht te brengen van de scholen in jouw regio. Je schrikt dan ook niet terug voor netwerken.
Een groeiende organisatie betekent ook samen lijn aanbrengen in processen en samen processen aanscherpen.

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde WO-opleiding in de richting van (ortho)pedagogiek of psychologie.
  • Instrumenten als RTTI en OMZA maken direct helder welke studie-aanpak nodig is en zijn jou dus niet onbekend.
  • Je vindt het leuk om in de omgeving Goes met middelbare scholen in contact te komen om de dienstverlening van Luzac Studiebegeleiding onder de aandacht te brengen.

Arbeidsvoorwaarden

  • De mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen om je verder te ontwikkelen. Je kunt trainingen en opleidingen volgen uit het volledige aanbod van alle merken van NCOI Groep.
  • Een kleinschalige en professionele werkomgeving, waarbij professioneel staat voor kwaliteit, commercieel en dienstverlenend.
  • Een bonus van € 500,- netto wanneer je succesvol een nieuwe collega aandraagt.
  • Minimaal 16 uur tot 20 uur per week met een verwachte uitbreiding van uren tot maximaal 24 uur, naarmate de vestiging groeit.

Plaats

Goes

Provincie

Zeeland

Wergever

Luzac Goes

Plaatsingsdatum

09-02-2021

Sluitingsdatum

09-03-2021

Functie categorie

Orthopedagoog

Sector

Voortgezet onderwijs