Skip to content
Onderwijskundige
Stichting Koninklijke Auris Groep uit Rotterdam zoekt een Onderwijskundige per 27-01-2021
Onderwijskundige

Functie omschrijving

Waar ga je werken

Ons prachtige hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam (Ammanplein). Op deze locatie zijn, naast de Raad van Bestuur, ook een audiologisch centrum en de Auris Ondersteunende Diensten (AOD) gevestigd. De AOD bestaat uit vier domeinen: HR, Bedrijfsvoering, Beleid, Onderzoek en Kwaliteit (BOK) en ICT. In deze rol val jij onder het domein HR en leg je verantwoording af aan het hoofd HR. Wij werken momenteel veel thuis en ook na de Corona maatregelen zijn er voldoende thuiswerkmogelijkheden.


Wat ga je doen

Auris blijft zich ontwikkelen. Draag jij hieraan bij? Als Onderwijskundige geef je ondersteuning aan de ontwikkeling van scholing voor (nieuwe) medewerkers bij Auris. Omdat Auris met een specifieke doelgroep werkt, vinden wij het belangrijk dat ons personeel zo goed mogelijk is opgeleid en weet hoe zij met deze doelgroep moeten werken. Om dit goed vorm te kunnen geven wordt er door inhoudsdeskundigen een passend aanbod van cursussen en trainingen ontwikkeld. Vanuit jouw rol ben jij betrokken bij de begeleiding en de onderwijskundige aansturing van het cursusaanbod. Samen met de inhoudelijk adviseurs ben jij betrokken bij de ontwikkeling van diverse leerroutes en zorg je voor een gedegen cursusaanbod. 


Auris geeft onderwijs en zorg aan kinderen een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en dove/slechthorende kinderen (D/SH). De modules die we ontwikkelen gaan over deze stoornissen en de gevolgen die dit heeft voor de ontwikkeling en de zorg- en onderwijsbehoefte van kinderen. De modules worden door inhoudsexperts uit Auris zelf ontwikkeld. We maken daarbij gebruik van blended learning: een doordachte combinatie van online zelfstudie, online bijeenkomsten en fysieke bijeenkomsten. Jij begeleidt deze ontwikkeling onderwijskundig en denk mee over (creatieve) manieren om deze modules zowel inhoudelijk als leuk te maken!

Functie eisen

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Verder biedt Auris jou het volgende;

 • een tijdelijk aanstelling voor 0,4-0,6 fte per week 
 • een mooie opdracht bij een ambitieuze organisatie
 • 53 vakantiedagen per jaar, op basis van een fulltime aanstelling
 • Eindejaarsuitkering van 6,3%, vakantiegeld van 8% en pensioenopbouw via ABP
 • De mogelijkheid om echt iets neer te zetten binnen Auris waar nog lang gebruik van gemaakt gaat worden
 • salaris conform de CAO PO, schaal 10 OOP, maximaal €4.171,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling


Wie ben jij

Je bent een praktisch ingestelde en creatieve onderwijskundige, met ervaring in het ontwikkelen van onderwijs, trainingen of cursussen voor professionals. Je hebt up-to-date kennis over online leren en blended learning. Je kunt vanuit jouw expertise inhoudsexperts goed begeleiden om zo een kwalitatief goed professionaliseringsaanbod te ontwikkelen.

Je hebt ervaring met projectmatig werken.

We zoeken voor dit project iemand die;

 • Een Master onderwijskunde of een vergelijkbare opleiding heeft afgerond.
 • Ervaring heeft met het ontwikkelen van trainingen voor professionals
 • Up-to-date kennis heeft van online en blended leren
 • Uitstekend kan samenwerken in multi-disciplinaire teams, waarbij ieders expertise optimaal benut wordt
 • Ervaring heeft met projectmatig werken
 • Sterke communicatieve vaardigheden heeft
 • Gedurende een periode van 2 jaar 10 tot 20 uur beschikbaar is.


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Druk op de onderstaande knop om te solliciteren. Tot en met 14 februari 2021 kun je reageren. De gesprekken worden op een later moment gepland. Voor vragen over de vacature of de procedure kun je terecht bij Lars Tigchelaar, Corporate Recruiter. Je kunt hem bereiken via l.tigchelaar@auris.nl


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIE PROCEDURE:

In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden, indien mogelijk, plaats op locatie of anders via anders via Zoom.


Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Stichting Koninklijke Auris Groep

Plaatsingsdatum

27-01-2021

Ingangsdatum

27-01-2021

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Speciaal (basis) onderwijs