Skip to content
Open sollicitatie Het Nieuwe Eemland
Het Nieuwe Eemland uit Amersfoort zoekt een Open sollicitatie Het Nieuwe Eemland per per direct
Open sollicitatie Het Nieuwe Eemland

Functie omschrijving


Staat jouw ideale vacature hier niet tussen?

Staat de vacature die je zoekt niet (meer) online? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons dus vooral een open sollicitatie. Indien er een functie vrijkomt waarvan wij denken dat deze aansluit bij jouw profiel, dan nemen we graag contact met je op.


Het Nieuwe Eemland

Het Nieuwe Eemland is een middelbare school gevestigd in een prachtig rijksmonument aan de Daam Fockemalaan in Amersfoort. Hier wordt les gegeven aan 1100 leerlingen die onderwijs volgen op mavo, havo, vwo en gymnasium niveau. Sinds kort hebben wij een nieuwe managementstructuur die druk bezig is met onderwijsvernieuwingen en ontwikkelingen in de organisatie.

Op Het Nieuwe Eemland werken ongeveer 130 medewerkers iedere dag om onze leerlingen in goed onderwijs te voorzien. Er werken ook medewerkers die de docenten hierin ondersteunen. Bijvoorbeeld op het gebied van ict, p&o, administratie, de conciërges en de schoonmaak.

Door de informele sfeer binnen de school loop je gemakkelijk bij je collega’s naar binnen om iets te vragen of om een praatje te maken. Daarnaast houden wij van gezelligheid en vinden teamverbanden belangrijk. Daarom organiseren wij ieder jaar een stap dag voor alle collega’s.

Als nieuwe medewerker wordt je goed begeleid en ingewerkt door een toegewezen coach. Zo zorgen we er samen voor dat jij je snel thuis voelt op onze school!


Kom je bij ons werken?
Je kunt ons een open sollicitatie sturen door de klikken op onderstaande solliciteer button en je gegevens in te vullen.

Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Tessa van Drie.Functie eisen

.

Plaats

Amersfoort

Provincie

Utrecht

Wergever

Het Nieuwe Eemland

Plaatsingsdatum

30-03-2020

Ingangsdatum

per direct

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Voortgezet onderwijs