Skip to content
Open sollicitatie Mavo Muurhuizen
Mavo Muurhuizen uit Amersfoort zoekt een Open sollicitatie Mavo Muurhuizen per per direct
Open sollicitatie Mavo Muurhuizen

Functie omschrijving


Staat jouw ideale vacature hier niet tussen?

Staat de vacature die je zoekt niet (meer) online? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons dus vooral een open sollicitatie. Indien er een functie vrijkomt waarvan wij denken dat deze aansluit bij jouw profiel, dan nemen we graag contact met je op.


Mavo Muurhuizen

Mavo Muurhuizen is een overzichtelijke en veilige school in Amersfoort. Er wordt lesgegeven aan leerlingen van mavo, GL zorg en welzijn en havo 4 en 5. Op onze school voel je je snel thuis. Mavo Muurhuizen is namelijk een knusse school, waar je zo bij je collega's naar binnen stapt.

Wij staan voor goede resultaten, uitstekende leerlingbegeleiding en een persoonlijk en veilig schoolklimaat. Op onze school staat de leerling centraal. We willen een toegevoegde waarde hebben in de ontwikkeling van elke leerling. De leerlingen en docenten op onze school zijn actief, betrokken en gemotiveerd. Wij dagen leerlingen uit om hun kwaliteiten optimaal te ontwikkelen. Wij houden rekening met verschillen in leerlingen en gaan uit van relatie, competentie en autonomie.


Kom je bij ons werken?
Je kunt ons een open sollicitatie sturen door de klikken op onderstaande solliciteer button en je gegevens in te vullen. 
Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Joyce Dörr.

Functie eisen

.


Plaats

Amersfoort

Provincie

Utrecht

Wergever

Mavo Muurhuizen

Plaatsingsdatum

30-03-2020

Ingangsdatum

per direct

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Voortgezet onderwijs