Skip to content
Open sollicitatie 'T Hooghe Landt
'T Hooghe Landt uit Amersfoort zoekt een Open sollicitatie 'T Hooghe Landt per per direct
Open sollicitatie ‘T Hooghe Landt

Functie omschrijving


Staat jouw ideale vacature hier niet tussen?

Staat de vacature die je zoekt niet (meer) online? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons dus vooral een open sollicitatie. Indien er een functie vrijkomt waarvan wij denken dat deze aansluit bij jouw profiel, dan nemen we graag contact met je op.


'T Hooghe Landt

Welkom bij 't Hooghe Landt. Een school met twee vestigingen in Amersfoort: de Trompetstraat en de Parelhoenstraat. Hier wordt lesgegeven aan leerlingen van mavo, havo, vwo en het technasium.

Op ’t Hooghe Landt zul jij je snel thuis voelen. Wij vinden dit voor zowel onze medewerkers als de leerlingen heel belangrijk. Dit doen wij door een goede leer- en leefomgeving te creëren, waarbij de begrippen herkenbaarheid en gekend worden centraal staan. Een belangrijk begrip binnen ’t Hooghe Landt is talent. Iedereen heeft talent; ook jij! Wij bieden de kans en uitdaging om je talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Als school hechten we een sterke waarde aan actieve betrokkenheid van zowel leerlingen als ouders. We kunnen pas een echt goede leer- en leefomgeving zijn als iedereen zich betrokken voelt bij alles wat er gebeurt. Daarom worden beslissingen zoveel mogelijk genomen in of na overleg met anderen. Zo wordt er regelmatig overleg gevoerd met leerlingen in de leerlingenraad en met ouders in de oudervereniging.


Kom je bij ons werken?
Je kunt ons een open sollicitatie sturen door de klikken op onderstaande solliciteer button en je gegevens in te vullen.
Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Jos Noordeloos.


Functie eisen

.

Plaats

Amersfoort

Provincie

Utrecht

Wergever

'T Hooghe Landt

Plaatsingsdatum

30-03-2020

Ingangsdatum

per direct

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Voortgezet onderwijs