Skip to content
Orthopedagoog 0,4 fte
Auris De Weerklank Alphen aan den Rijn uit Alphen aan den Rijn zoekt een Orthopedagoog 0,4 fte per 04-02-2021
Orthopedagoog 0,4 fte

Functie omschrijving

Waar ga je werken

De Weerklank Alphen a.d. Rijn is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep, de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Wij verzorgen onderwijs aan kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), kinderen met een auditieve problematiek en kinderen met een stoornis in het autisme spectrum (ASS). Auris heeft vijftien leslocaties waar speciaal onderwijs wordt geboden en drie leslocaties voor voortgezet speciaal onderwijs. Naast het speciaal onderwijs op de leslocaties biedt Auris ambulante dienstverlening, consultatie en advies en cursussen voor leerkrachten, leerlingen en hun ouders in het regulier onderwijs.


De Weerklank Alphen is een kleine christelijke school voor speciaal onderwijs. De leerlingen zijn verdeeld over 7 groepen. Het team van de Weerklank is een actief en hecht team. We willen samen de verantwoordelijkheid dragen voor alle kinderen en maken daarbij gebruik van elkaars kwaliteiten en expertise. Kijk op onze website voor meer informatie over onze school en onze werkwijze.


Wat ga je doen

Je werkt met leerlingen die doof/slechthorend zijn en/of een TOS hebben. Hierdoor hebben deze leerlingen wat extra begeleiding nodig. Daar ligt jouw specialiteit. Als orthopedagoog geef je advies over diverse trajecten, neem je testen af, bespreekt (complexe) casuïstiek en organiseert waar nodig ook aanverwante acties zoals bijvoorbeeld leerling observaties.


Dit doe je natuurlijk niet alleen. Er staat een multidisciplinair team voor je klaar, bestaande uit leerkrachten, onderwijsassistenten, IB-ers en logopedisten om jou hierin te ondersteunen. Binnen de school werkt iedereen aan hetzelfde doel. We proberen elke leerling uit te dagen zijn maximale leerprestaties te halen.


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

  • samenwerking in een enthousiast, deskundig en betrokken team
  • een professionele en dynamische onderwijsleeromgeving
  • werkdagen in overleg
  • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO schaal 11 OOP, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.861,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling 
  • aansluiting bij pensioenfonds ABP
  • een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Functie eisen

Wie ben jij

Jij bent een Orthopedagoog met een hart voor leerlingen. De woorden communicatief, reflectief en zelfstandig omschrijven jou. Samenwerking met diverse disciplines binnen de school verloopt bij jou uitstekend. Daarnaast neem jij mee:

• Een WO diploma Orthopedagogiek of Psychologie en een testbevoegdheid

• Ervaring met het cluster 2 onderwijs

• Adviesvaardigheden om je collega’s op specifieke onderwijsbehoeften te adviseren.

• Kennis van de sociale kaart van de regio Alphen aan den Rijn

• Bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

• Een beschikbaarheid van 16 uur per week.


Solliciteren

Als je niet kunt wachten om te solliciteren, maken wij graag kennis met jou. Je kunt via onderstaande knop solliciteren. Je kunt reageren tot en met 26 februari. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 2 maart. Als je inhoudelijke vragen hebt, kun je terecht bij Gemma Beij, schoolleider. Je kunt haar bereiken via 06- 42528628.


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIE PROCEDURE:

In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden, indien mogelijk, plaats op locatie of anders via anders via Zoom.

Plaats

Alphen aan den Rijn

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Auris De Weerklank Alphen aan den Rijn

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

04-02-2021

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Speciaal (basis) onderwijs