Skip to content
Orthopedagoog/Psycholoog
Auris Dienstverlening Goes uit Goes zoekt een Orthopedagoog/Psycholoog per 09-02-2021
Orthopedagoog/Psycholoog

Functie omschrijving

Waar ga je werken
Auris Dienstverlening biedt ondersteuning in het regulier onderwijs. Leerlingen die slechthorend of doof zijn, of een taalontwikkelingsstoornis hebben, krijgen begeleiding op hun eigen school. Auris Dienstverlening biedt ambulante ondersteuning in het primair en het voortgezet onderwijs/mbo. Kijk voor meer informatie op onze website. 


Wat ga je doen
Jouw expertise is hard nodig binnen Auris. De Auris Ambulante dienst zet zich dagelijks in om het systeem rondom de leerling in het regulier onderwijs te verbeteren. Het gaat om leerlingen die een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben, of kinderen die doof of slechthorend zijn. Vanuit onze dienstverlening worden deze leerlingen begeleid en ondersteund in het regulier onderwijs.


Om dit goed te kunnen doen is er een Commissie leerlingenzorg, waarbij alle specialisten aanschuiven. Denk hierbij aan de Leraar Ambulante Dienstverlening, Logopedist, iemand van het aanmeldpunt en een Teamleider. Momenteel zijn wij voor deze overleggen op zoek naar een Orthopedagoog of Psycholoog om alle expertise in huis te hebben. 


Als Orthopedagoog of Psycholoog ben je vanuit jouw rol adviserend in het multidisciplinair overleg van de Commissie leerlingenzorg. Je geeft advies over diverse trajecten, bespreekt (complexe) casuïstiek en organiseert waar nodig ook aanverwante acties zoals bijvoorbeeld leerling observaties. Het team komt een keer per week bij elkaar om zo te zorgen voor optimale ondersteuning. Hier kan jij aan bijdragen!


Wij zijn op korte termijn op zoek naar een Orthopedagoog die ons team  komt versterken voor 12-16 uur per week. 

Functie eisen

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Verder biedt Auris jou het volgende;

 • een enthousiast team dat zicht inzet voor de leerling
 • leuke collega’s in een deskundig team
 • werkdagen in overleg
 • salaris conform CAO PO OOP schaal 11, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.861,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling


Wie ben jij

Jij bent een Orthopedagoog met een hart voor leerlingen. Jij herkent jezelf in de competenties: professioneel, nauwkeurig en verbindend. Daarnaast neem jij mee;

 • Een WO diploma Orthopedagogiek of Psychologie
 • ervaring met het cluster 2 onderwijs
 • adviesvaardigheden om de ambulant dienstverleners werkzaam in het PO, VO en MBO op specifieke onderwijsbehoeften te adviseren.
 • kennis van de sociale kaart van de regio Zeeland
 • goede luistervaardigheden, in combinatie met een collegiale instelling
 • een enthousiaste en doelgerichte werkhouding
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • een beschikbaarheid van 12-16 uur per week (het team komt nu samen op maandagen, maar dit kan in overleg een andere dag worden)


Solliciteren

Als je niet kunt wachten om te solliciteren, maken wij graag kennis met jou. Je kunt via onderstaande knop solliciteren. Je kunt reageren tot en met 7 maart 2021. Als je inhoudelijke vragen hebt, kun je terecht bij Liesbeth Jiskoot, Teamleider. Je kunt haar bereiken via l.jiskoot@auris.nl.


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIE PROCEDURE:

In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden, indien mogelijk, plaats op locatie of anders via anders via Zoom.

Plaats

Goes

Provincie

Zeeland

Wergever

Auris Dienstverlening Goes

Plaatsingsdatum

09-02-2021

Ingangsdatum

09-02-2021

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Speciaal (basis) onderwijs